All Stars musical All Stars musical All Stars de musical All Stars musical All Stars musical All Stars musical All Stars musical All Stars musical All Stars musical All Stars musical All Stars musical

All Stars

De musical di 18 dec | 20:00 uur Show en Amusement | Eleq Theaterzaal € 44,50

Na het overweldigende succes van de film en serie is All Stars nu ook te zien in het theater. All Stars is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. 

De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu zijn ze 25 en is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamer gein als toen ze nog puber waren.

Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen.

De tijden zijn veranderd. De spelers zijn veranderd. De tribunes zijn veranderd. Maar slecht voetbal is slecht voetbal gebleven, echte vriendschap is van alle tijden en boys always will be boys: samen is niet alleen! Een feelgood voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen.

>> In de media
RTL Boulevard - "De leukste voetbalkantine gaat het theater in!" 
Algemeen Dagblad - Regisseur Frank Lammers: "Voetbal en musical, een bezopen idee, maar dat is wel aan mij besteed."

>> Het Team


 


Kees Boot (coach)                    Jim Bakkum (hero)

 

 

 Levi van Kempen (alternate hero) Urvin Monte (Mark)
Lucas Hamming (Johnny)      Jasper Demollin (Paul)

 

  

Mike Weerts (Willem)             Bart van den Donker (Paul)

Voor deze nieuwe Nederlandse musical schrijft Thomas Acda samen met David Middelhoff de muziek, is de regie van Frank Lammers en de choreografie/staging van Daan Wijnands.

€ 44,50 Kaarten bestellen