Word sponsor van de Meenthe

Draagt u het theater een warm hart toe en verbindt u uw bedrijfsnaam graag aan de onze? Word sponsor van Rabo Theater De Meenthe en profiteer van de vele voordelen! Veel bedrijven zijn u al voorgegaan.

Uw eigen business seat

Uw eigen theaterstoel! Het theater biedt u als sponsor de kans om gedurende het
gehele seizoen uw eigen stoel in de theaterzaal te hebben. U betaalt hiervoor € 525 (exclusief BTW) en krijgt daarvoor een stoel met uw bedrijfsnaam of logo, 10 voorstellingen naar keuze (die u natuurlijk bekijkt vanuit uw eigen stoel), een bedrijfsPlusPas en een geweldige kans om het theaterpubliek kennis te laten maken met uw bedrijf. Want hoe leuk is het, dat men niet stoel 10 op rij 11 reserveert, maar de stoel met de naam van uw bedrijf! Daarnaast helpt u met uw sponsoring mee aan de verdere ontwikkeling van de podiumkunsten in Steenwijk. Met de opbrengsten worden namelijk voorstellingen geprogrammeerd die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en zonder uw hulp buiten het aanbod in Steenwijk zouden blijven.

Sponsoring van het theater

Met 140.000 duizend bezoekers is De Meenthe een interessante grote ontmoetingsplek. Maar De Meenthe is daarnaast ook gewoon een belangrijke voorziening voor de regio Steenwijkerland. Een voorziening die met minimale middelen cultuur en evenementen presenteert en organiseert. Niet alleen de overheid kan de kosten dragen van dergelijke accommodaties. Het bedrijfsleven kan door middel van sponsoring ook bijdragen aan het voorzieningenniveau van de regio.

Sponsoring van een voorstelling

U kunt als bedrijf ook een voorstelling sponsoren. Dankzij uw bedrijf kunnen we dan bijvoorbeeld de kaarten goedkoper aanbieden, u geeft uw klanten kaarten of u organiseert
een speciale actie rondom de voorstelling.

Wilt u meer weten?

Han Evers directeur De Meenthe Han Evers
T: 0521-514004
E: han@demeenthe.nl
Neem contact op met
Han Evers