Podiumpas

Over de podiumpas

Podiumpas is meer dan een pas. Podiumpas is een kans om van iets groters deel uit te maken. Van een collectieve beleving. Met mensen die zich willen laten inspireren en verwonderen. Mensen die onbeperkt willen genieten van al het moois dat de podia te bieden hebben. Een kans op een ervaring die niet compleet is zonder jou.

Podiumpas is de sleutel tot een andere realiteit. Tot nieuwe ervaringen en inzichten. Tot nieuwe ideeën en nieuwe zin. Zie het als therapie of een mentale workout. Een mogelijkheid om anders te kijken, anders te denken, je anders te voelen. Let maar op: je huilt harder en lacht meer. Je wordt blij, verdrietig, euforisch, geroerd, getroost, uitgedaagd.

Het is een oplaadpunt. Een vat vol hoop, een bron van plezier, een golf van liefde. Zie het vooral als meer dan een pas.

Goed om te weten:
Met je Podiumpas kun je alle voorstellingen en concerten uit het aanbod kiezen, behalve uitverkochte voorstellingen natuurlijk. Je kunt vanaf 30 dagen voor de voorstelling een reservering maken. Je kunt jouw ticket afhalen op de middag/avond van de voorstelling bij het podium dat je gaat bezoeken op vertoon van je Podiumpas.


Veel gestelde vragen