Eten & drinken

Grandcafé & Theaterrestaurant

In ons Grandcafé kunt u voor, na en in de pauze van de voorstellingen terecht voor een goede kop vers gemalen koffie met een huisgemaakte lekkernij, een verfrissend drankje met nootjes of een stevige borrel met bitterballen.

Maar weet u ook dat u bij ons voorafgaand aan de voorstelling kunt dineren in het Theaterrestaurant. Dat kan al vanaf €16,50 of geniet van een driegangenmenu met keuze van de menukaart. U maakt uw theater- of filmbeleving compleet met een arrangement. 

 Reserveer een tafel of boek een arrangement en laat u verrassen door onze creatieve keukenbrigade. "Elk bezoek bijzonder".


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Munten 

Bij voorstellingen exclusief een pauzedrankje (dat zijn regionale voorstellingen en voorstellingen van derden) en bij evenementen verkopen we munten voor consumpties. Dit zijn de groene munten met de uitgesneden M.
De roze munten zijn zoals aangekondigd, sinds 1 januari 2022 en in onze voorwaarden opgenomen, niet meer geldig.

Reserveren
Reserveer hier uw tafel online (tot 15.00 uur op de dag van de voorstelling) of telefonisch via 0521-514004 tussen 10.00 en 16.00 uur. Reserveringen via info@demeenthe.nl worden op werkdagen verwerkt. Reserveren is zeer gewenst.

Tijd
We adviseren u om tussen 17.00 en 18.00 uur aan tafel te gaan. Zo kunnen wij er voor zorgen dat u op tijd in de zaal plaats kunt nemen. Bij middagvoorstellingen kunt u na afloop van de voorstelling eten bij ons. Arrangementen hebben een eigen aanvangstijd. Deze tijd staat vermeld op uw ticket of reserveringsbevestiging. Mocht u verhinderd of vertraagd zijn, bel dan naar 0521-514004 (annuleren kan tot 15.00 uur op de dag van de reservering). 

Voor groepen vanaf tien personen
Graag bespreken we met u uw wensen en de verschillende mogelijkheden. U kunt hierover (vrijblijvend) contact met ons opnemen.

Dieetwensen
Als u dieetwensen heeft, kunt u dit telefonisch doorgeven via 0521-514004, zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Of stuur (tijdig) een e-mail sturen naar info@demeenthe.nl. 

Menu
Onze menukaart met streekgebonden gerechten en pure producten, wisselt elk half jaar. Bekijk hier de menukaart.

Wilt u meer weten?

Pim van der Veen horeca management De Meenthe Pim van der Veen
T: 0521-514004
E: pim@demeenthe.nl
Neem contact op met
Pim van der Veen