Eten & drinken

Grandcafé & Theaterrestaurant

In ons Grandcafé kunt u voor, na en in de pauze van de voorstellingen terecht voor een goede kop vers gemalen koffie met een huisgemaakte lekkernij, een verfrissend drankje met nootjes of een stevige borrel met bitterballen.

Maar weet u ook dat u bij ons voorafgaand aan de voorstelling kunt dineren in het Theaterrestaurant. Dat kan al vanaf €16,50 of geniet van een driegangenmenu met keuze van de menukaart. U maakt uw theater- of filmbeleving compleet met een arrangement

 Reserveer een tafel of boek een arrangement en laat u verrassen door onze creatieve keukenbrigade. "Elk bezoek bijzonder".


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Munten 

Bij voorstellingen exclusief een pauzedrankje en evenementen verkopen we munten voor consumpties. Dit zijn de groene munten met de uitgesneden M.
De roze munten zijn zoals aangekondigd, sinds 1 januari 2022 en in onze voorwaarden opgenomen, niet meer geldig.

Reserveren
Reserveer hier uw tafel online (tot 15.00 uur op de dag van de voorstelling) of telefonisch via 0521-514004 tussen 10.00 en 16.00 uur. Reserveringen via info@demeenthe.nl worden op werkdagen verwerkt. Reserveren is zeer gewenst.

Tijd
We adviseren u om tussen 17.00 en 18:00 uur aan tafel te gaan. Zo kunnen wij er voor zorgen dat u op tijd in de zaal plaats kunt nemen. Bij middagvoorstellingen kunt u na afloop van de voorstelling eten bij ons. Arrangementen hebben een eigen aanvangstijd. Deze tijd staat vermeld op uw ticket of reserveringsbevestiging. Mocht u verhinderd of vertraagd zijn, bel dan naar 0521-514004 (annuleren kan tot 15.00 uur op de dag van de reservering). 

Voor groepen vanaf tien personen
Graag bespreken we met u uw wensen en de verschillende mogelijkheden. U kunt hierover (vrijblijvend) contact met ons opnemen.

Dieetwensen
Als u dieetwensen heeft, kunt u dit telefonisch doorgeven via 0521-514004, zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Of stuur (tijdig) een e-mail sturen naar info@demeenthe.nl. 

Menu
Onze menukaart met streekgebonden gerechten en pure producten, wisselt elk half jaar. Bekijk hier de menukaart.

Wilt u meer weten?

Pim van der Veen horeca management De Meenthe Pim van der Veen
T: 0521-514004
E: pim@demeenthe.nl
Neem contact op met
Pim van der Veen