Compleet en ontzorgd een avond uit

Dineren voorafgaand aan de voorstelling?dineren gezellig De Meenthe

Dat kan al vanaf  € 16,50 per persoon! U kunt voor elke voorstelling tegen een zeer aantrekkelijk tarief eten in het theaterrestaurant van De Meenthe.

U kunt vanaf 17.30 uur en tot uiterlijk 18.30 uur aan tafel gaan. Bij middagvoorstellingen kunt u na de voorstelling eten bij ons. Bekijk onze menukaart online. Reserveren is zeer gewenst en kan tot 15.00 uur dagelijks voor de voorstelling via 0521-514004 of via info@demeenthe.nl. Of reserveer een tafel via deze website.

Goed & voordelig dineren | Gegarandeerd op tijd in de voorstelling | Compleet & ontzorgd een avondje uit

Compleet en verzorgd een avondje uitVip-arrangement

U bent de vip van de avond. Wij hebben voor u een speciale tafel gereserveerd waar u wordt ontvangen met een drankje. Deze tafel is ook in de pauze en na afloop van de voorstelling voor u gereserveerd. De bestelde drankjes staan voor u klaar zodat u niet hoeft te wachten bij de bar. Kortom, een compleet ontzorgde avond uit!

 

Hemels toetje het dessert van De Meenthe

Speciaal Arrangement 

Met het Speciaal-arrangement maakt u uw theaterbezoek nog completer met heerlijk eten en drinken. De hele avond ontbreekt het u en uw gasten aan niets. U heeft de gehele avond een eigen tafel tot uw beschikking. U wordt ontvangen in het Theaterrestaurant met een amuse en welkomstdrankje. Waarna u kunt genieten van een 3-gangen diner met twee drankjes. Ook is een pauzedrankje inbegrepen. En u sluit de avond af met een drankje en bittergarnituur. Een complete, culinaire avond uit! 
 

Munten kunt u kopen bij de muntenbar bij de ingang van het theaterMuntverkoop

Iets drinken voor of na de voorstelling of in de pauze? U kunt betalen met munten. Munten als betaalmiddel heeft veel voordelen. Wij kunnen u veel sneller helpen aan de bar waardoor de wachttijd kan worden geminimaliseerd. Hiernaast is het ook voordeliger voor u. U betaalt namelijk € 2,30 per munt. U kunt voor 1 munt alle dranken tot € 3,- bestellen en bent hierdoor voordeliger uit! Voorafgaand aan de voorstelling kunt u munten kopen bij de speciale muntenbar. Pinnen en contactloos betalen is mogelijk. 


Kinderarrangement bij alle jeugdvoorstellingen voor de kinderenKinderarrangement

Bij kind- & jeugdvoorstellingen kunt u een speciaal kinderarrangement reserveren.
Voor de voorstelling krijgt uw kind een glas limonade en wat lekkers. Na de voorstelling staat er een patatje met limonade en een verrassingsijsje klaar.
Reserveren kan via 0521-514004 of stuur een mail naar info@demeenthe.nl.

 

Menukaart Theaterrestaurant De Meenthe

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Rabo Theater De Meenthe - Steenwijk _ menukaart 2018-2019


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reserveren kan via theaterdiner reserveren of stuur een mail naar info@demeenthe.nl of bel 0521-514004

 

Wilt u meer weten?

Pim van der Veen horeca management De Meenthe Pim van der Veen
T: 0521-514004
E: pim@demeenthe.nl
Neem contact op met
Pim van der Veen