Genres
Maanden

Filmhuis Steenwijk innoveert!

Het filmhuis Steenwijk heeft, samen met het filmhuis Borne, een professionele Barco projector inclusief dolby surround aangeschaft. Deze projector biedt het filmhuis de mogelijkheid om nieuwere films te vertonen en geeft een scherper beeld en fantastisch geluid. Door hiernaast lid te worden van de NVBF kan het filmhuis nu alles op filmhuisfilm gebied vertonen wat voorhanden is. De implementatie van de nieuwe projector laat echter even op zich wachten. Naar verwachting is de verbouwing in het nieuwe jaar klaar en kunnen we de nieuwste films aan u vertonen!

Filmhuis Steenwijk

U vindt Filmhuis Steenwijk in het Dyka Vestzaktheater van Rabo Theater De Meenthe. Daar worden regelmatig aansprekende films vertoond. Dit kan variëren van films met sociale of historische waarde, natuurfilms, documentaires, klassiekers en prachtige art-house films. De filmavonden zijn veelal op een dinsdag of een donderdag en starten om 20.15 uur. Hieronder vindt u een overzicht met de films die u binnenkort kunt zien. 

Volg ons op Instagram en Facebook! Én blijf op de hoogte van het actuele filmprogramma en bekijk trailers!

Reserveer hieronder uw filmtickets

Let op! Wanneer u als 'Vriend van het Filmhuis Steenwijk' online toegangskaarten reserveert, zorg dan dat u ingelogd bent. De korting wordt dan automatisch verwerkt.

 

Vrienden van het Filmhuis

Welke films er te zien zijn kunt u ook lezen in het filmhuisprogramma dat ieder kwartaal verschijnt.
Het filmprogramma digitaal ontvangen? Dat kan als u Vriend wordt van het filmhuis.

  • U ontvangt gratis het Filmhuisprogramma (digitaal)
  • U wordt op de hoogte gehouden van acties, nieuws en aanbiedingen speciaal voor 'Filmhuis Vrienden'.
  • Één keer per jaar krijgt u tickets voor een gratis verrassingsfilm 
  • U ontvangt standaard een korting van € 2,00 op uw toegangsbewijs. Als vriend betaalt u dus € 6,50 in plaats van € 8,50 voor een ticket. 

Het vrienden lidmaatschap kost u slechts € 12,50 per jaar.
U kunt nu ook online, 'Vriend worden van Filmhuis Steenwijk' door hier een 'vrienden ticket' te kopen.

Let op! Wanneer u als 'Vriend van het Filmhuis Steenwijk' online toegangskaarten reserveert, zorg dan dat u ingelogd bent. De korting wordt dan automatisch verwerkt. 

Nieuw! 'Film Cadeau'.
Deze aardige bon, voor een film naar keuze, koopt u voor € 8,50 aan de kassa, via info@demeenthe.nl of door te bellen (tijdens kantooruren) naar (0521) 514 004.