Route en parkeren

De Meenthe is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Voor de navigatie

Ons adres is: Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk.

Route vanuit de richting Zwolle

De A28 volgen richting Groningen. Bij knooppunt Lankhorst de A32 volgen richting Meppel. De snelweg volgen. Afrit 6 Steenwijk nemen, aan het einde van de afslag linksaf (Eesveenseweg). Na het spoor de 1e weg rechts (Tramlaan). Tenslotte neemt u na de 1e weg links de eerst volgende afslag links en u bevindt zich op het parkeerterrein van De Meenthe.

Route vanuit de richting Leeuwarden

De A32 volgen richting Heerenveen. Bij knooppunt Heerenveen de A32 richting Zwolle volgen. Snelweg volgen en afslag 6 Steenwijk nemen. Einde afslag rechts (Eesveenseweg). Na het spoor rechts (Tramlaan). Tenslotte neemt u na de 1e weg links de eerst volgende afslag links en u bevindt zich op het parkeerterrein van De Meenthe.

Parkeren rond De Meenthe

Rondom De Meenthe is een grote parkeerplaats. Op werkdagen geldt er een blauwe zone tussen 9.00 en 16.00 uur, u moet dan een parkeerschijf achter uw voorraam leggen. De maximale parkeerduur is 3 uur. Na 16.00 uur is het vrij parkeren. Mocht de parkeerplaats vol zijn, dan vindt u aan de andere kant van het spoor een groot P+R parkeerplaats. Via de loopbrug bent u binnen 2 minuten bij De Meenthe.

Openbaar vervoer

De Meenthe is slechts 50 meter van het NS-Intercity-station verwijderd. Elk half uur arriveert en vertrekt er een trein vanuit de richting Zwolle naar Leeuwarden. Met een directe verbinding met Amersfoort, Utrecht en Amsterdam, biedt de trein een ideale en gemakkelijke reismogelijkheid. Naast het NS-station bevindt zich het busstation, waardoor er ook een directe verbinding van en naar De Meenthe is vanuit de wijde omgeving. Wordt het te laat voor het openbaar vervoer of heeft u zin in een borreltje na afloop; tegenover De Meenthe is een taxistandplaats, vanwaar de taxi u graag naar huis brengt.