Route en parkeren

De Meenthe is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Voor de navigatie

Ons adres is: Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk.

Route vanuit de richting Zwolle

Volg de A28 richting Groningen. Volg bij knooppunt Lankhorst de A32 richting Meppel. Neem afrit 6 Steenwijk; ga aan het einde van de afslag linksaf (Eesveenseweg). Ga na het spoor de eerste weg rechts (Tramlaan). Neem na de eerste weg links de eerstvolgende afslag links; je bevindt je nu op het parkeerterrein van De Meenthe.

Route vanuit de richting Leeuwarden

Volg de A32 richting Heerenveen. Volg bij knooppunt Heerenveen de A32 richting Zwolle. Neem afslag 6 Steenwijk; ga aan het einde van de afslag rechtsaf (Eesveenseweg). Ga na het spoor rechts (Tramlaan). Neem na de eerste weg links de eerstvolgende afslag links; je bevindt je nu op het parkeerterrein van De Meenthe.

Parkeren rond De Meenthe

Rondom De Meenthe bevindt zich een grote parkeerplaats. Op werkdagen geldt er een blauwe zone tussen 9.00 en 16.00 uur; je moet dan een parkeerschijf achter je voorruit leggen. De maximale parkeerduur is 3 uur. Na 16.00 uur kun je hier vrij parkeren. Mocht de parkeerplaats vol zijn, dan vind je aan de andere kant van het spoor een grote P+R parkeerplaats. Via de loopbrug ben je binnen 2 minuten bij De Meenthe.

Openbaar vervoer

De Meenthe is slechts 50 meter van het NS Intercitystation verwijderd. Hier arriveren vertrekken acht maal per uur treinen richting Zwolle en Leeuwarden. Met een directe verbinding met Amersfoort, Utrecht en Amsterdam biedt de trein een ideale en gemakkelijke reismogelijkheid. Naast het NS Station bevindt zich het busstation, waardoor er ook een directe verbinding van en naar De Meenthe is vanuit de wijde omgeving. Wordt het te laat voor het openbaar vervoer of heb je zin in een borrel na afloop? Tegenover De Meenthe bevindt zich een taxistandplaats, vanwaar de taxi je graag naar huis brengt.