Zaalverhuur

Op zoek naar een geschikte locatie voor je vergadering, event, bedrijfsfeest, sport, congres of presentatie? De Meenthe in Steenwijk is dé zakelijke ontmoetingsplek voor Overijssel, Drenthe en Friesland.

Zaalverhuur

Een zaal huren voor een vergadering, presentatie, klantendag, bedrijfsfeest of congres? De Meenthe heeft diverse zalen die u kunt gebruiken en kan groepen van 2 tot 2500 personen ontvangen. 

 

Alleen huren of ook aanvullende diensten?

Zelf de organisatie in handen houden en alleen een zaal huren? Dat is mogelijk. De Meenthe kan u op veel gebieden helpen, ondersteunen en adviseren. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de catering van De Meenthe. Diners, lunches, borrels, hapjes en grote buffetten zijn allemaal mogelijk. Hiernaast hebben onze werknemers erg veel ervaring en adviseren je graag. Wit u de gehele organisatie uit handen geven? Wij organiseren graag uw event.

 

 

Technische voorzieningen

Door de geavanceerde licht- en geluidsinstallatie is onze locatie op elke soort bijeenkomst berekend. Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met Geert de Boer (Hoofd Techniek).

 

Wilt u meer weten?

Monique de Boer programmering, planning en sales Rudie Reinders
T: 0521-514004
E: rudie@demeenthe.nl
Neem contact op met
Rudie Reinders
Maaike Koster Maaike Koster
T: 0521-514004
E: maaike@demeenthe.nl
Neem contact op met
Maaike Koster