Zaalverhuur

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw vergadering, event, bedrijfsfeest, sport, congres of presentatie? De Meenthe in Steenwijk is dé zakelijke ontmoetingsplek voor Overijssel, Drenthe en Friesland.

Zaalverhuur

Een zaal huren voor een vergadering, presentatie, klantendag, bedrijfsfeest of congres? De Meenthe heeft diverse zalen waar u gebruik van kunt maken en kan groepen van 2 tot 2500 personen ontvangen. 

 

Alleen huren of ook aanvullende diensten?

Zelf de organisatie in handen houden en alleen een zaal huren? Dat is mogelijk. De Meenthe kan u ook op veel gebieden helpen, ondersteunen en adviseren. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de catering van De Meenthe. Diners, lunches, borrels, hapjes en grote buffetten zijn allemaal mogelijk. Hiernaast hebben onze werknemers erg veel ervaring en adviseren u graag. Wilt u de gehele organisatie uit handen geven? Wij organiseren graag uw event.

 

 

Technische voorzieningen

Door de geavanceerde licht- en geluidsinstallatie is onze locatie op elke soort bijeenkomst berekend. Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met Geert de Boer (Hoofd Techniek).

 

Wilt u meer weten?

Monique de Boer programmering, planning en sales Monique de Boer
T: 0521-514004
E: monique@demeenthe.nl
Neem contact op met
Monique de Boer
Maaike Koster Maaike Koster
T: 0521-514004
E: maaike@demeenthe.nl
Neem contact op met
Maaike Koster