Vergaderen in Steenwijk

Vergaderen in Steenwijk?

Vergaderen in De Meenthe is mogelijk. U kunt een zaal huren of kiezen voor een vergaderarrangement. De Meenthe is namelijk de zakelijke ontmoetingsplaats voor Overijssel, Friesland en Drenthe en een perfecte vergaderlocatie in Steenwijk. De locatie ligt erg centraal aan het NS intercity station en vlakbij de A32 met ruime gratis parkeermogelijkheden.

Vergaderlocatie Steenwijk De MeentheZaal huren

Wanneer u een zaal huurt, wordt de zaal gezet in de uw gewenst opstelling. Tegen een vergoeding kunt u gebruik maken van onze technische voorzieningen zoals bijvoorbeeld een beamer, flap-over, microfoon en podiumdelen. Hiernaast heeft De Meenthe een eigen horeca waardoor wij ook uw catering tijdens uw vergadering kunnen verzorgen. Koffie, thee, broodjes of een compleet 5-gangendiner, wij doen u graag een voorstel op maat. 

Vergaderarrangement

Hiernaast kunt u ook kiezen voor één van onze vergaderarrangementen. Een arrangement bestaat uit zaalhuur, catering en technische voorzieningen. U betaalt per persoon en geen totaal bedrag. Bekijk de diverse mogelijkheden in de factsheet vergaderarrangementen.

vergaderen SteenwijkVoorstel op maat

Uiteraard maken wij graag een voorstel op maat en plaatsen een vrijblijvende optie op een door u gewenste datum. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique de Boer via 0521-514004 of monique@demeenthe.nl.

Ervaring De Meenthe

Er zijn diverse bedrijven u voor gegaan uit Overijssel, Friesland, Drenthe en ver daar buiten zoals Dyka, HCC, Steenwijk Vestingstad, Orca, Agrifirm, Op Kop, Notaris Stotijn, FNV, gemeente Steenwijkerland, Accrete, Vier 't Leven, VVD, Buitengewoon Leefbaar, Historische vereniging, Stichting Buitenhof, SVR, Cumela, Yarden e.v.a.

Meer informatie over zaalverhuur of catering vindt u op de pagina zaalverhuur en catering.

Wilt u meer weten?

Monique de Boer programmering, planning en sales Monique de Boer
T: 0521-514004
E: monique@demeenthe.nl
Neem contact op met
Monique de Boer
Maaike Koster Maaike Koster
T: 0521-514004
E: maaike@demeenthe.nl
Neem contact op met
Maaike Koster