Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis

Slechts 8 voorstellingen! | 12 t/m 22 juni 2024 | Blokzijl

Vroegboektickets €30,- (uitverkocht)
Reguliere tickets €35,-
Tickets zijn incl. koffie/thee

 • Over Kaatje bij de Sluis

  In mei 2024 viert de culinaire hotspot Restaurant Kaatje bij de Sluis haar 50-jarig bestaan.

  Een mijlpaal die de basis vormde voor een uniek fenomeen in Blokzijl. Het restaurant is uitgegroeid tot een begrip in culinair Nederland en heeft een onlosmakelijke band met de geschiedenis en ontwikkeling van Blokzijl. Wat veel mensen niet weten is dat er ook een legende over Kaatje bestaat. Als eerbetoon aan deze bijzondere verbinding en de legende van Kaatje, wordt het theaterspektakel "Kaatje bij de Sluis" geproduceerd. Met als centraal thema "Als een mens is wat hij eet," geïnspireerd door het bekende citaat van Bertold Brecht, wordt het eetgedrag van mensen verweven in een muzikaal theaterspektakel.
   

  Beleef het magische theaterspektakel Kaatje bij de Sluis van 12 t/m 22 juni in Blokzijl

  De vrolijke, fantasievolle en muzikale voorstelling is gebaseerd op de legende van Kaatje en het 50-jarig jubileum van sterrenrestaurant Kaatje bij de Sluis. Verwacht een smaakvolle mix van emoties, geserveerd met een vleugje humor en een snufje drama. Laat je meevoeren in het leven van de 17e-eeuwse herbergierster Kaatje, die faam maakt door haar gerechten op smaak te brengen met nieuwe, oosterse kruiden en zie hoe het gastronomisch echtpaar Van Groeningen de door salvia hallucinerende Kaatje kookadviezen geeft vanuit de jaren 1980. Een onvergetelijke ervaring in het pop-up openluchttheater in het pittoreske Blokzijl.

  Kaatje bij de Sluis is een productie van Stichting M.O.L. (Meenthe op locatie)
  Voor informatie over het theaterspektakel en uw bezoek aan Blokzijl kunt u terecht op 
  www.theaterspektakelkaatjebijdesluis.nl

 • Locatietheater in en om de sluis van Blokzijl

  Het pop-up theater, speciaal opgebouwd voor dit spektakel, biedt een unieke setting. Het verhaal ontvouwt zich te midden van de historische omgeving van Blokzijl, waar de sluis als centraal decor dient voor deze bijzondere voorstelling. Laat je meevoeren op de golven van ontroerende en swingende nummers, uitgevoerd door een professionele band en een koor onder de bezielende leiding van Barbara Lok. De gepassioneerde uitvoering van onze getalenteerde cast en een verhaallijn om van te smullen, beloven een onvergetelijke ervaring.

   

  RETOURNEREN

  Kaarten voor theaterspektakel Kaatje bij de Sluis kunnen niet geretourneerd worden. Op ticket- en kaartverkoop rusten de algemene voorwaarden van de VSCD-VVTP.