Vuur en Vlam

Born Identity di 04 apr | 20:00 uur Dans | Eleq Theaterzaal € 20,00

Born Identity - een moderne dansvoorstelling met medewerking van Stanley Burleson

Denk je wel eens na over wie je bent? Over wie je zou willen zijn en de moed die je soms nodig hebt om echt jezelf te durven zijn. “Het meest creatieve dat je ooit zult ondernemen is het creëren van je eigen identiteit.”, aldus de Indiase schrijver Deepak Chopra. Maar wat heb jij ervoor over om ergens bij te horen? Wat is dat nou eigenlijk, je eigen identiteit? En hoe ver kun je gaan in het ontdekken en creëren van een eigen identiteit?

De dansvoorstelling Born Identity gaat over deze zoektocht naar identiteit. Er is mooie rol weggelegd voor Stanley Burleson (o.a. bekend als musicalster) De muziek wordt gecomponeerd door het producersduo Seven League Beats dat bestaat uit Rob Peters en Dries Bijlsma. Zij werkten o.a. samen met Typhoon, Kenny B en Blof.

Dansers: Michelle Mondria, Sacha Setubun, Matthijs van Werkhooven, Marianna van Beek. 

Vuur en Vlam Produkties onderzoekt in haar nieuwe dansvoorstelling de maakbaarheid van de eigen identiteit. Deze voorstelling ligt in lijn met de eerdere voorstellingen die altijd de actualiteit en maatschappelijke thema’s raken. Zo maakte Vuur & Vlam Produkties al voorstellingen over de druk van sociale media, het denken in hokjes, eenzaamheid en de ziekte Alzheimer. 

Kaarten bestellen