Vocal@motion

Tree of life za 08 jan | 19:30 uur Regionaal | Dyka Vestzaktheater € 15,00

[er wordt gewerkt met CoronaCheckApp]

‘Tree of life’ – samen sta je sterk!

Een muzikale voorstelling van Vocal@Motion over het leven. De boom staat symbool voor het leven. De boom vertelt een verhaal. Wij mensen hebben elk ons eigen verhaal. Vrolijke, verdrietige, boze, lieve en grappige verhalen. De seizoenen van het leven. Alleen kan je veel, maar samen sta je sterker. Laat je stem horen en leef!

Het is een voorstelling geworden over hoe het de groep de laatste 1,5 jaar is vergaan. Niet alleen corona en hoe ze daar qua zingen allerlei oplossingen voor hebben bedacht, maar ook over de ‘levensboom’ – de manier waarop je sowieso in het leven kan staan. De groep neemt je mee met muziek, theater en interactie in alle gebeurtenissen die zich daarbij afspelen. We vieren het leven, we zingen met elkaar – online en nu weer heerlijk live - maar hebben ook verdrietige momenten meegemaakt deze anderhalf jaar. Muziek kan dit alles heel goed verwoorden. Het staat midden in het leven van alle koorleden en na de voorstelling hopelijk ook bij het publiek!

De samenstelling van het programma verteld niet alleen een verhaal, maar laat ook de diversiteit en de liefde voor het zingen van het koor en de zangers en zangeressen zien. Er is ook weer een gast uitgenodigd ter afwisseling in het programma. Wie en wat dat is blijft nog even een verrassing.

De eerste voorstelling is op zaterdagavond 6 november om 19.30 uur; de tweede voorstelling is op zondagmiddag 7 november om 15.00 uur. Beide zijn in het Vestzaktheater in Steenwijk. Kaarten zijn te reserveren via De Meenthe en zijn €15,- per stuk. Per voorstelling zijn er 125 kaarten beschikbaar.

Kaarten bestellen