VCE Westerveld Top 2000

VCE Westerveld Top 2000 za 07 dec | 20:00 uur Regionaal | Eleq Theaterzaal € 14,50

Vindt u het ook zo leuk om rond de feestdagen naar de Top2000 te luisteren? Goed nieuws! U kunt er dit jaar live bij zijn. Na het enorme succes in 2017 staat orkest VCE Westerveld wederom in het theater met (on)bekende hits uit de Top2000.

Ditmaal deelt orkest VCE Westerveld het podium met de beroemde pianovirtuoos Jan Vayne en enkele veelbelovende noordelijke muzikanten. Deze verzameling (professionele) muzikanten gaan er weer een geweldige avond van maken die u niet wilt missen!

Orkest VCE Westerveld
Dit enthousiaste orkest speelt onder leiding van Maarten Gal. Met 60 enthousiaste leden timmert dit moderne orkest stevig aan de muzikale weg. VCE Westerveld kent een breed repertoire: van klassiek tot marsen, van de roaring twenties tot de Flower Power, van film- en musicalmuziek tot André Hazes en Armin van Buuren.

Jan Vayne
Creatief pianist Jan Vayne heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Of het nu om een klassiek repertoire gaat of populaire hedendaagse muziek, het is een bijzondere belevenis om naar Jan Vayne zijn virtuoze pianospel te kijken en bovenal te luisteren.

Overige artiesten
Daarnaast deelt VCE Westerveld graag het podium met veelbelovende noordelijke talenten, zoals DaisyMusic singer-songwriter, winnares Drentse Kunstbende en Popsport Drenthe en bekend van Eurosonic Noorderslag, Nadua singer-songwriter bekend van Eurosonic Noorderslag en het voorprogramma van het Noord Nederlands Orkest en muzikaal multi-talent Robbert Marnix.

€ 14,50 Kaarten bestellen