Vriendinnencomedy Topvrouwen bij Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk Vriendinnencomedy Topvrouwen bij Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk Vriendinnencomedy Topvrouwen bij Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk Vriendinnencomedy Topvrouwen bij Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk Vriendinnencomedy Topvrouwen bij Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk

TOP Vrouwen

Ladies Night za 30 mrt | 20:00 uur Show en Entertainment | Eleq Theaterzaal € 27,50

Zin in een supergezellige avond? Kom dan naar de Ladies Night!

Een avond speciaal voor jou en je vriendinnen, (schoon)moeder, zussen, dochters, tantes, nichten en collega's. Het theater wordt omgetoverd tot een walhalla voor vrouwen, compleet met een hapje en drankje, een goodiebag en heerlijk shoppen bij leuke lokale ondernemers. En natuurlijk de hilarische voorstelling TOP Vrouwen!

Zijn jij en je vriendinnen toe aan een avond uit vol humor, avontuur en (laten we eerlijk zijn) ook af en toe wat moodswings? Deze gloednieuwe vriendinnencomedy, geproduceerd door de makers van de populaire series Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers, neemt je mee op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen. 

Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie, beklimmen in twee dagen de loefzijde van een berg ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens deze reis blijken de vriendinnen zelf ook nogal wat issues mee te zeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je 50e, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk: mannen. Zal het ze lukken om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Een ding is zeker, eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn?  

TOP Vrouwen is een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy met ups en downs. 
Een echte Ladies Night!

"Voor wie een leuke avond uit wil meemaken, is deze vriendinnencomedy zeker een aanrader als Ladies Night Out!" (Musicalnieuws)
"De onderlinge converstaties van drie hartsvriendinnen zijn soms serieus, maar meestal lachwekkend, herkenbaar en hilarisch." (Musicalnieuws)
"De komische timing van de TOP Vrouwen is 'on point'. Voor een gesellige avond zit je dan ook goed met deze voorstelling." (Musicalpot)

(c) Anne van Zantwijk

Trailer TOP Vrouwen

Publieksreacties TOP Vrouwen

Kaarten bestellen
Ook te zien:
Anneke van Giersbergen Heavy Strings wo 15 mei | 20:00 uur Muziek | Eleq Theaterzaal Meer informatie € 23,00
De ver van je bed show met Annick Boer, Martijn Kardol e.a. wo 03 apr | 20:00 uur Show en Entertainment | Eleq Theaterzaal Meer informatie € 26,00
Sonny Boy Van de makers van ‘Ma’ en ‘Nu ik je zie’ do 04 apr | 20:00 uur Toneel | Eleq Theaterzaal Meer informatie € 24,75
Queen of the Night Whitney Houston’s Greatest Hits vr 10 mei | 20:00 uur Muziek | Eleq Theaterzaal Meer informatie € 37,50