Tina de musical
Tina de musical Tina de musical Rabo Theater De Meenthe - Tina De Musical - Steenwijk Rabo Theater De Meenthe - Tina De Musical - Steenwijk Rabo Theater De Meenthe - Tina De Musical - Steenwijk Rabo Theater De Meenthe - Tina De Musical - Steenwijk

Tina de musical

Tina de musical (10+) vr 15 dec | 19:00 uur kind & jeugd | Eleq Theaterzaal € 28,00

Tina, het bekendste meiden weekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat gaan we vieren! Daarom is er nu ‘Tina, de musical’! Met doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes. Tina heeft heel veel aan haar hoofd. Samen met haar beste vriendin Puck en haar vriendje Fabio zorgt ze elke week weer dat het blad gevuld is. Maar op een dag staat Bobby voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat harder kloppen... maar ja, ziet Bobby haar wel staan? Ze moet raad! Hoe pak je dat aan? Haar moeder heeft geen tijd en pappa heeft geen verstand van vrouwen... nooit gehad. Tina zit met haar handen in het haar. Dus belt ze haar oma die al een heel leven lang de Tina leest en daardoor eeuwig jong is gebleven. Die stapt in het eerste het beste vliegtuig en samen gaan ze aan de slag om van het meisje Tina een meid te maken!

’Tina, de musical’ is een vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma’s. En natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa’s mee! Voor ieder wat wils! ’Tina, de musical’ is nu al de leukste theatervoorstelling van het jaar!

https://youtu.be/Jx8U9cORLXU

Dromenvanger maken met Valentine

Tina vlogger Valentine legt je uit hoe je een supercoole dromenvanger kunt maken. Nu zul je altijd lekker slapen!

Dit heb je nodig:
- Metalen ring
- Bolletjes garen of wol
- Strookjes stof
- Lijm 

Zo maak je het:
Maak een knoopje om de ring met het eerste bolletje wol. Draai nu de rest van de wol om de ring. Dit doe je totdat de hele metalen ring bedekt is. Zorg er wel voor dat de wol goed strak om de ring heen is gedraaid. Maak vervolgens nog een knoopje. Pak nu het tweede bolletje wol en maak weer een knoopje om de metalen ring heen. Ga met het bolletje een paar keer door de ring heen tot je de hele ring hebt gehad. Je hebt nu een aantal lusjes. Doe dit nu nog een keer, maar haal dan het bolletje wol door de lusjes heen. Herhaal dit tot je niet meer verder kunt. Maak nu weer een knoopje in het touwtje. Je hebt nu het web van de dromenvanger gemaakt.

De onderkant van de dromenvanger kun je versieren met strookjes stof. Eerst knip je aan de onderkant van deze strookjes een driehoekje. Haal ieder strookje nu met de andere kant door de ring heen en plak ze vast met lijm. Nu is je mooie dromenvanger klaar. Slaap lekker!

Fotografie: Andy Doornhein

€ 28,00 Kaarten bestellen