Welstaat sprookjesachtig locatietheater
Welstaat sprookjesachtig locatietheater

Welstaat

Sprookjesachtig locatietheater wo 26 sep | 19:30 uur Special | Frederiksoord € 30,00

Welstaat, locatietheater in sprookjesachtig Frederiksoord
​Kameroperahuis brengt in samenwerking met regisseur Pepijn Cladder en componist Jan Pieter Koch de voorstelling Welstaat. Een muzikale theaterroute over durven dromen tot je doet. Welstaat is geïnspireerd op het historische verhaal over leiderschap en weldoen van de Maatschappij van Weldadigheid. De hoofdrol wordt vertolkt door Bas Keijzer (o.a. bekend van Flikken Rotterdam, Ciske de rat de musical en de films Alles is Liefde en Black Out).

In de sprookjesachtige bossen van Frederiksoord ligt Welstaat. Hier leefde eens een gemeenschap vredelievend samen onder leiding van de wonderschone Hannah. Hannah zorgde ervoor dat iedereen in Welstaat kon worden wie hij of zij wilde zijn. Sinds haar overlijden is Welstaat veranderd. De rijkdom neemt af en de ooit zo hechte gemeenschap dreigt in drie groepen uiteen te vallen. Om ervoor te zorgen dat de gemoederen niet nog hoger oplopen, besluiten de bewoners Welstaat te koop te zetten. Met als doel: het vinden van een nieuwe leider (u?). Lukt het de bewoners om met de komst van deze nieuwe leider Welstaat weer tot bloei te brengen?

De voorstelling speelt in de open lucht in Frederiksoord en bestaat o.a. uit een korte wandeling. Bent u slecht ter been? Laat het ons telefonisch via de theaterkassa even weten.

Een complete avond uit
Wilt u vooraf in stijl genieten van een heerlijke maaltijd? Schuif dan voor €16,50 (excl. consumpties) aan voor een Weldadige Maaltijd. Te reserveren bij het boeken van je ticket.

Tickets reserveren
Deze voorstelling wordt ongeplaceerd verkocht. Kies daarom bij het reserveren voor de knop: "best beschikbare plaatsen".

Meer informatie over de voorstelling: welstaat.nl

De startlocatie van de voorstelling is aan de Majoor van Swietenlaan 1, 8382 CE in Frederiksoord. Dit is tevens het adres van het parkeerterrein.

Note: Gekochte kaarten kunnen niet retour!

€ 30,00 Kaarten bestellen