You're the Top Met o.a. Paul Groot en Marjolein Keuning
You're the Top Met o.a. Paul Groot en Marjolein Keuning You're the Top Met o.a. Paul Groot en Marjolein Keuning You're the Top Met o.a. Paul Groot en Marjolein Keuning You're the Top Met o.a. Paul Groot en Marjolein Keuning You're the Top Met o.a. Paul Groot en Marjolein Keuning You're the Top Met o.a. Paul Groot en Marjolein Keuning You're the Top Met o.a. Paul Groot en Marjolein Keuning You're the Top Met o.a. Paul Groot en Marjolein Keuning

You're the Top

You're the Top vr 11 mei | 20:00 uur Show en Amusement | Eleq Theaterzaal € 33,00

Hitmusical komt terug!
In 1995/1996 trok You’re the Top volle zalen, kreeg juichende kritieken, won de Edison en had een nominatie voor de Louis d’Or. De voorstelling is wegens succes twee keer in reprise gegaan, met als afsluiting een week in Koninklijk Theater Carré.

Cole Porter combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl en leidde een dubbelleven. Hij kon niet zichzelf zijn in het openbaar.

Ondertussen schreef hij wereldberoemde songs als  ‘I’ve Got You Under My Skin’, ‘Night And Day’, ‘Ev’ry Time We Say Goodbye’  en de musicals ‘Anything Goes’, ‘High Society’ en ‘Kiss Me, Kate’.

Terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikte, groeide zijn eenzaamheid.

Cole Porter is in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders: er zijn geen gasten.

Paul Groot als Cole Porter, Marjolein Keuning als Linda Porter, Marcel Jonker als Monty Woolley e.a. met live orkest.
‘You´re The Top’ schetst een wervelend beeld van zijn levensverhaal  en zijn muziek.

www.yourethetop.nl

€ 33,00 Kaarten bestellen