huub stapel het huwelijk rabo theater de meenthe steenwijk huub stapel het huwelijk rabo theater de meenthe steenwijk huub stapel het huwelijk rabo theater de meenthe steenwijk huub stapel het huwelijk rabo theater de meenthe steenwijk huub stapel het huwelijk rabo theater de meenthe steenwijk huub stapel het huwelijk rabo theater de meenthe steenwijk huub stapel het huwelijk rabo theater de meenthe steenwijk

Huub Stapel

Alleen familie wo 21 dec | 20:00 uur Cabaret | Eleq Theaterzaal € 28,50

Huub Stapel is terug. De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie.    

Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt u, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens. Een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie. 

(c) Mark Engelen, Bram Willems

Kaarten bestellen