frank blueka in de meenthe in steenwijk
frank blueka in de meenthe in steenwijk frank blueka in de meenthe in steenwijk frank blueka in de meenthe in steenwijk frank blueka in de meenthe in steenwijk frank blueka in de meenthe in steenwijk frank blueka in de meenthe in steenwijk frank blueka in de meenthe in steenwijk frank blueka in de meenthe in steenwijk frank blueka in de meenthe in steenwijk frank blueka in de meenthe in steenwijk frank blueka in de meenthe in steenwijk frank blueka in de meenthe in steenwijk

Frank Blueka

EINSTEIN was a ROLLING Stone vr 17 apr | 20:15 uur Muziek | Dyka Vestzaktheater € 17,50

In de theatervoorstelling ‘Einstein was a Rolling Stone’ eert rockpoëet en songwriter Frank Blueka de legende Albert Einstein. Een verrassende, muzikale ontdekkingsreis over de relatie E=mc² en popmuziek.

Gitaar, piano, beelden, verhalend en....een indrukwekkende Singer/ songwriters stem. Geniet mee van de hedendaagse realiteit alsof het een andere wereld is…Centraal in de voorstelling staat Einsteins energie-flow die Frank Blueka gebruikt voor zijn zelfgeschreven muziek én voor bewerkingen van bestaande (rock)klassiekers. Bekende nummers van the Rolling Stones zullen de revue passeren in afwisseling met fonkelnieuwe songs van Frank Blueka zelf. Daarnaast interessante muzikale zijpaden, zelfs Beethoven wordt niet overgeslagen. Laat de warme sfeer u meevoeren in de flow van prachtige songs en het vrijdenken van Einstein. Zet samen met Frank Blueka de tijd stil… het licht buigt af… naar het publiek… naar de ruimte… en een gevoel van oneindige mogelijkheden komt boven...!

(c) M.P. I. van Oort & O.J. Turner

€ 17,50 Kaarten bestellen