DYKA Vestingsfeest 18+

za 19 nov | 20:00 uur evenement | Evenementenhal € 15,00

18+

Ben jij klaar voor een feestje? Voor de tweede keer organiseert Tafelronde 93 Steenwijk samen met een aantal horecaondernemers een spectaculair en gezellig feest onder de naam DYKA VestingsFestival in de evenementenhal van De Meenthe in Steenwijk. De hoofdsponsor is DYKA uit Steenwijk.

Tafelronde 93 Steenwijk haalt in samenwerking met de lokale kroegen ‘t Pandje, La Barca en De Boekanier de partyband Millstreet naar Steenwijk. Deze band zet elke feestzaal op zijn kop in een explosieve en energieke show waarin een groot aantal superhits de revue passeren. Op die manier is De Meenthe op 19 november even de grootste kroeg van Steenwijk. Onze DJ maakt als Support Act het feest compleet.

In Steenwijk zijn er al jarenlang initiatieven om het Steenwijks Ontzet van 1581 te herdenken. Het DYKA VestingsFestival onderscheid zich door op een swingende manier terug te grijpen op de rijke historie van Steenwijk. Tafelronde 93 Steenwijk hoopt hiermee een nieuwe traditie in gang te zetten.

DYKA VestingsFestival begint om 20.00 uur, de hoofdact Millstreet start om 21.00 uur. Kaarten zijn voor 15 euro per stuk verkrijgbaar bij De Meenthe, deelnemende kroegen ‘t Pandje, La Barca en De Boekenier of online via www.vestingsfestival.nl. De minimale leeftijd van de bezoekers van het DYKA VestingsFestival is 18 jaar.

De opbrengst van het DYKA VestingsFestival komt ten goede aan het goede doel.

Kaarten bestellen