mad science nationaal theaterweekend rabo theater de meenthe steenwijk
mad science nationaal theaterweekend rabo theater de meenthe steenwijk mad science nationaal theaterweekend rabo theater de meenthe steenwijk mad science nationaal theaterweekend rabo theater de meenthe steenwijk mad science nationaal theaterweekend rabo theater de meenthe steenwijk

Mad Science 5+

Nationaal Theaterweekend zo 26 jan | 14:30 uur Kind en jeugd | Eleq Theaterzaal € 10,00

Mad Science Nederland bestaat 15 jaar en dat willen ze vieren met hun grootste show ooit! Zijn de professoren van Mad Science nu helemaal gek geworden? Het ziet er wel naar uit. Tijdens deze energieke kindervoorstelling trakteert Mad Science je op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap.

Samen met de profs ga je op zoek naar de formule om het coolste feest te geven! Uitnodigingen versturen, liedjes zingen, kaarsjes uitblazen, trakteren en muziek. Er komt nogal wat bij kijken! Of dat allemaal lukt en of het een knalfeest gaat worden? Wie weet! Knallen doet het sowieso!

De makers van Mad Science verbazen kinderen, dagen ze uit én maken ze slimmer. Meer dan 200 professoren brengen jaarlijks 300.000 kinderen door heel Nederland in aanraking met het leukste van de wetenschap en techniek. Veelal op scholen, maar nu ook in het theater!


Kom verkleed
De professoren nodigen alle jonge bezoekers uit om verkleed als wetenschapper naar het theater te komen! Na de voorstelling is er in de foyer nog een leuke wetenschapexperience!
Direct na de show staan er twee professoren klaar om de kinderen op te vangen en kunnen kinderen zelf aan de slag met het maken van een papieren vliegtuig en/of een helikopter.  Onze showmasters sluiten iets later aan voor een meet & greet. 


Wie neem jij mee?
Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,-* en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.

€ 10,00 Kaarten bestellen