Annick Boer
×

Golden ticket

Gefeliciteerd u heeft het 'Golden ticket' gevonden!
Laat hieronder uw e-mail adres achter, dan maakt u kans op één van de vijf pluspassen voor een jaar lang gratis naar alle niet uitverkochte voorstellingen. 

* uw mailadres wordt alleen gebruikt om u te informeren wanneer u gewonnen heeft.
*
bekijk hier alle informatie over de Meenthe Pluspas 

Annick Boer

Deze is nog beter do 18 jan | 20:15 uur Cabaret | Dyka Vestzaktheater € 19,00

Annick Boer is bij het grote publiek bekend van haar vele typetjes in Kopspijkers, Kanniewaarzijn, de TV-Kantine en nu ook van Wie is de Mol?. Volgens de Volkskrant smaakte haar eerste cabaret-voorstelling naar meer en dat vond Annick zelf ook.Deze tweede voorstelling is geheel van eigen hand met wederom live muziek van Jean Louis van Dam!

Over haar vorige voorstelling, Dat is goed gelukt, werd gezegd ‘Annick kan van een alledaags verhaal magisch theater maken’. Dat gaat ze ook nu weer doen. Komische conferences vol zelfspot en prachtige liedjes zullen garant staan voor een heerlijke avond cabaret.

Haar eerste voorstelling was goed gelukt, maar deze wordt nog beter!

Regie: Wimie Wilhelm.

De pers over haar voorstelling

  • Theaterparadijs: ‘Zelfspot, humor, ontroering en prachtige liedjes worden op een heerlijke relaxte manier gedoseerd de zaal in gestuurd. Kleinkunst op zijn best’;
  • TheaterKrant: ‘Ontspannen Annick Boer presenteert een fijn avondje theater’;
  • Musicalsites: ‘Naast bijzonder grappige anekdotes zoals echt alleen Annick dat kan, zingt ze, onder begeleiding van Jean Louis van Dam, ook een aantal prachtige nummers’.

(c) Randy Fokke & Lotte Schröder

Kaarten bestellen