In de vakantie ga je natuurlijk naar het theater

Wat moet je deze vakantie weer eens verzinnen om te gaan doen met de kids....
Wat dacht je van een uitje.. naar het theater.

Bij onze kindervoorstellingen bieden wij vaak Meet & Greets, afterparty's, foto-momentjes en de leukste kleur- en winacties om het uitje naar het theater tot een ware belevenis te maken! De voorstellingen zijn speciaal voor kinderen gemaakt, bevatten veel muziek, zijn interactief en duren niet zo lang (vaak drie kwartier tot een uur). Zo hoeft je kind niet de hele show stil te zitten, maar kan het lekker dansen en bewegen.

Voor de kleintjes zijn er stoelverhogers aanwezig zodat ze alles goed kunnen zien. De stoelverhogers kunt u pakken wanneer u de zaal in gaat. Tip: een autostoel-verhoger (zonder armleuning en rugsteun) werkt ook uitstekend.

 

DI 19 FEB | PEPPA PIG 2+ 
Kind en Jeugd | 14:00 uur
Beleef de leukste avonturen in de gezellige familiemusical ‘Verrassingsfeest!’ met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De super schattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest!
Tickets v.a.€15,50  | Eleq Theaterzaal 

EXTRA
> Voorafgaand aan de voorstelling kun je in de foyer feesthoedjes knutselen/versieren. Dus kom op tijd!
> En natuurlijk komt Peppa na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

 

DO 21 FEB | ASSEPOESTER 4+
Kind en Jeugd | 14:00 uur
Als er dan een uitnodiging komt voor een feest in het paleis, mag de arme Assepoester niet mee van haar stiefzussen.... Op de inmiddels kenmerkende wijze van Langhout Theater wordt dit bekende sprookje met een eigen twist op humoristische en leuke wijze verteld, met vrolijke liedjes en uiteraard weer schitterende kostuums! 
Tickets v.a.€15,50  | Eleq Theaterzaal

EXTRA
> Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met de hele cast in de foyer.
> Voor de mooiste kleurplaat, die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd, is er een leuke prijs! Inleveren kan bij de kassa, of bij één van de lakeien in de foyer. Download hier!

 

“In de vakantie ga je natuurlijk naar het theater! Bekijk hier de Kind & Jeugd voorstellingen, Meet&Greets, Kleurwedstrijden en meer..”