the farewell filmhuis steenwijk rabo theater de meenthe
the farewell filmhuis steenwijk rabo theater de meenthe the farewell filmhuis steenwijk rabo theater de meenthe the farewell filmhuis steenwijk rabo theater de meenthe the farewell filmhuis steenwijk rabo theater de meenthe the farewell filmhuis steenwijk rabo theater de meenthe the farewell filmhuis steenwijk rabo theater de meenthe

The Farewell

Lulu Wang di 28 jul | 20:15 uur Filmhuis | Dyka Vestzaktheater € 8,50

  

2019 | VS | 100 min.
Cast: Awkwafina, Shuzhen Zhao, Tzi Ma, Diana Lin

Wanneer de familie van Billi (Awkwafina) erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om haar niet in te lichten. In plaats daarvan plannen ze een geïmproviseerde bruiloft in hun moederland China. Als Billi, tegen haar principes in, toch besluit om te gaan komt ze in aanraking met het leven dat ze als 6-jarige gedwongen moest opgeven, haar sterkzinnige grootmoeder en de kracht van onuitgesproken liefde.

In dit opmerkelijke, op een leugen gebaseerde, familieportret doordrenkt scenariste/regisseuse Lulu Wang (Touch, Posthumous) een afscheidslied met warmte en liefde, terwijl een uitstekende ensemble cast gestalte geeft aan een innige familie die elk op hun eigen manier het naderende verlies een plek weten te geven.

€ 8,50 Kaarten bestellen