Genres
Maanden

Filmhuis Steenwijk

Filmhuis Steenwijk bevindt zich in het Dyka Vestzaktheater van Rabo Theater De Meenthe. Hier draaien regelmatig aansprekende films, variërend van films met sociale of historische waarde, natuurfilms, documentaires, klassiekers tot prachtige art-house films. De filmavonden zijn veelal op een dinsdag of een donderdag en starten om 20.15 uur. Hieronder vind je een overzicht van films die je binnenkort kunt zien. 

Filmhuis Steenwijk innoveert!

Filmhuis Steenwijk beschikt over een professionele Barco projector inclusief dolby surround. Deze projector biedt het Filmhuis de mogelijkheid om nieuwe films te vertonen en geeft een scherp beeld en een fantastisch geluid. Daarnaast is het Filmhuis lid van de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF), waardoor het Filmhuis alles kan vertonen wat op filmhuisfilmgebied wordt uitgebracht. Als reguliere bezoeker betaal je €9,00 en als vriend betaal je € 7,50 voor een filmticket.

Reserveer hieronder je filmtickets

Let op! Wanneer je als 'Vriend van het Filmhuis Steenwijk' online toegangskaarten reserveert, zorg dan dat je ingelogd bent. De korting wordt dan automatisch verwerkt.

 

Er zijn geen voorstellingen gevonden die voldoen aan uw selectie.

Word vriend van het Filmhuis!

Welke films er te zien zijn kun je lezen in het filmhuisprogramma dat ieder kwartaal verschijnt.
Het filmprogramma digitaal ontvangen? Dat kan als je Vriend bent van het Filmhuis.

  • Je ontvangt gratis het Filmhuisprogramma (digitaal).
  • Je wordt op de hoogte gehouden van acties, nieuws en aanbiedingen speciaal voor 'Filmhuis Vrienden'.
  • Eén keer per jaar krijg je tickets voor een gratis verrassingsfilm.
  • Je ontvangt standaard een korting van €1,50 op je toegangsbewijs. Als vriend betaal je dus €7,50 in plaats van €9,00 voor een ticket. 

Het vriendenlidmaatschap kost je slechts € 12,50 per jaar.
Je kunt nu ook online 'Vriend worden van Filmhuis Steenwijk' door hier een 'vrienden ticket' te kopen.

Let op! Wanneer je als 'Vriend van het Filmhuis Steenwijk' online toegangskaarten reserveert, zorg dan dat je ingelogd bent. De korting wordt dan automatisch verwerkt. 

Draag een 'Filmhuis Vriend' aan

Draag een nieuwe ‘Filmhuis Vriend’ aan en ontvang twee gratis filmkaarten voor een film naar keuze. Mail je gegevens en de gegevens van de vriend die je wil aandragen naar info@demeenthe.nl.

Geef 'Film Cadeau'
Deze aardige bon, voor een film naar keuze, koop je voor €9,00 aan de kassa, via info@demeenthe.nl of door te bellen (tijdens kantooruren) naar 0521-514004. 

Volg ons op Instagram en Facebook! En blijf op de hoogte van het actuele filmprogramma en bekijk trailers!