Theaterspektakel Fanfare

Op een unieke buitenlocatie in Giethoorn is komende zomer het theaterspektakel Fanfare te zien. De muzikale voorstelling is geïnspireerd op de gelijknamige film van Bert Haanstra. Het is een complete avond uit inclusief een driegangendiner. Theaterspektakel Fanfare wordt opgevoerd van 21 juni t/m 15 juli.
Bent u erbij?

Bekijk hier de speeldata en reserveer 

Voor informatie over het theaterspektakel kunt u terecht op www.theaterspektakelfanfare.nl

 • Complete avond uit!

  VOORSTELLING + DINER

  U krijgt voor de voorstelling een driegangendiner geserveerd in één van de deelnemende restaurants in Giethoorn. Het diner is bij de prijs inbegrepen.

  Speciaal voor deze gelegenheid verzorgen de deelnemende restaurants gezamenlijk een diner dat past bij het thema van Fanfare. In de week voorafgaand aan de voorstelling wordt u per e-mail geïnformeerd in welk restaurant u verwacht wordt.

  Wilt u met vrienden of relaties deze voorstelling bezoeken en ook samen dineren? Dan kan dit door alle tickets in 1x te reserveren. Met meerdere reserveringen kunnen wij niet garanderen dat u in hetzelfde restaurant wordt ingedeeld. Tijdens de voorstelling is er vrije keuze van zitplaats dus daar kunt u elkaar weer treffen. Wilt u later toch nog graag tickets bijboeken dan kan dit door die tickets te boeken op hetzelfde e-mailadres/account waarop eerder geboekt is.

 • Fanfare herleeft in Giethoorn

  Het is dit jaar precies 65 jaar geleden dat de film Fanfare uitkwam. Met 2,6 miljoen bioscoopbezoekers is de film Fanfare nog altijd een van de succesvolste Nederlandse bioscoopfilms allertijden. Theaterspektakel Fanfare vertelt het verhaal over Fanfare Kunst & Vriendschap, 65 jaar later. Zal de geschiedenis zich herhalen?

  Aan de rand van het dorp wordt een theater opgebouwd waarbij de pittoreske omgeving met grachten, slootjes, bruggen en riet gedekte daken letterlijk het decor vormen. Het muzikale theaterspektakel vertelt een nieuw verhaal maar met herkenbare elementen uit de film.

  Scriptschrijver: Louis van Beek
  Regisseur: Anne de Blok

  Fanfare is een productie van Stichting M.O.L. (Meenthe op locatie) in opdracht van Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk, Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en Zwolse theaters.