VCE Westerveld - A touch of Winter

VCE Westerveld - A touch of Winter za 18 dec | 20:00 uur Muziek, Regionaal | Eleq Theaterzaal € 15,00

VCE Westerveld staat voor leuke, verrassende en muzikale optredens waarbij het plezier afstraalt van zowel de muzikanten als het publiek. Al eerder verzorgde dit orkest succesvolle avonden in Rabo Theater De Meenthe. Volgend jaar, 10 december 2022, komen zij terug met het inmiddels bekende Top 2000 concert. Op 18 december van dit jaar brengt orkest VCE Westerveld een totaal nieuw programma. 

With a mix of merry musicians 

Deze avond wordt een zeer gevarieerd programma aangeboden in samenwerking met diverse gasten. Met onder andere ‘het grootste koor uit de regio’ wordt het gegarandeerd een geslaagde avond. Kom en laat je verrassen door de samenkomst van diverse culturele disciplines en raak alvast in de kerststemming. 

Orkest VCE Westerveld
Dit enthousiaste orkest speelt onder de minstens zo enthousiaste leiding van Maarten Gal. Met zo’n 60 leden timmert dit moderne orkest stevig aan de muzikale weg. VCE Westerveld kent een breed repertoire en is voor van alles in. Zo speelden ze al eerder in de Meenthe, speelden ze het dak van de feesttent samen met een band, verzorgden zij een flashmob voor de nationale opening van de Open Monumentendag, haalden zij veel geld op tijdens een zelfgeorganiseerd KWF-concert met aanvullende acties en speelden zij in pyjama mee tijdens locatietheater.  

Kaarten bestellen