Undercover world of pop

Beatles vr 14 okt | 20:00 uur Muziek | Dyka Vestzaktheater € 12,50

Bijna niet van echt te onderscheiden of vaak nog beter dan het origineel trekken een aantal sessiebands door binnen- en buitenland. Ze kruipen in de huid van bands zoals: Rolling Stones, Beatles, Prince, Deep Purple, Whitesnake of Chicago om er maar een paar te noemen! Onder de naam ‘Undercover World of Rock’ en ‘Undercover World of Pop’ trapt dit circus dit jaar af in Theater De Meenthe en de Buze in Steenwijk.

Een aantal sessieleiders zoeken de beste en soms bekende muzikanten uit het circuit bij elkaar om de desbetreffende band zo precies mogelijk te benaderen, het resultaat is vaak verbazingwekkend goed. Wil jij de magie en muziek van jouw favoriete band nog eens live ervaren dan is dit een uitgelezen kans!


The Beatles On The Rocks is de Undercover Sessie (fans van De Zwarte Cross kennen het fenomeen) van Rene Geelhoed (vocals/piano), Janneke Nijhuijs (bass), Hubert Eggen (gitaar), Mick Hup (gitaar) en Maarten Kooymans (drums). Deze club begenadigde muzikanten richt zich specifiek op een aantal bijzondere elementen van The Beatles. Hoe komen de sophisticated songs en de vroegere livesound bij elkaar? Wordt het niet tijd om een lans te breken voor John Lennon? En wat maakt bepaalde B-sides zo bijzonder? Verwacht een diverse setlist van hits en minder bekende songs waar tot in de nachtelijke uurtjes om gediscussieerd is, met een mix van rock 'n' rol en zoetgevooisde koortjes.

Kaarten bestellen