Tapas2000 bij Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk
Tapas2000 bij Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk

TAPAS2000

vr 29 dec | 18:30 uur Special, evenement | Dyka Vestzaktheater € 42,50

Bij de gezelligste tijd van het jaar hoort de gezelligste quiz van het jaar, de tapas2000! Deze show draait om lekker eten, gezelligheid en vooral ook de heerlijke muziek uit de top2000.

Quizmaster Joey Teekamp neemt u mee door de top2000 in diverse rondes gevarieerde muziekvragen. Tussen en tijdens de rondes vragen krijgt u diverse tapas geserveerd en is er natuurlijk de mogelijkheid gezamenlijk te genieten onder het genot van een drankje.

De quiz speel je met je team van maximaal 6 personen, ben je met meer quizliefhebbers? Dan delen we jullie op in overleg en mag je tegen elkaar de strijd aan gaan.
De show vindt net als vorig jaar plaats in het Vestzaktheater, aangekleed door Kringloopwinkel Steenwijk en is inclusief een heerlijk tapasmenu.

Je kunt reserveren voor het ‘full experience’ avondprogramma op woensdag 27, vrijdag 29 en zaterdag 30 december. Is de avond te lang of past deze niet in je agenda? Boek dan nu de verkorte middagborrel op vrijdag 29 of zaterdag 30 december.

De tapas2000 is een initiatief van Raymond en Sandra Schets die dit jaren georganiseerd hebben in het Pakhuys. De laatste jaren hebben zij de handen met succes ineengeslagen met theater de Meenthe en Joey Teekamp. Bijna duizend deelnemers gingen je de afgelopen jaren al voor.

De Tapas2000 is een succesnummer dus reserveer snel je kaarten!

Kaarten bestellen