Slagerij van Kampen met Toccata da Fuga
Slagerij van Kampen met Toccata da Fuga

Slagerij van Kampen

Toccata da Fuga do 07 feb | 20:00 uur Muziek | Eleq Theaterzaal € 27,50

De Nederlandse slagwerkgroep Slagerij van Kampen is uitgegroeid tot een act van wereldformaat. De overweldigende oerdrift van de drums, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische live-ervaring.

Slagerij van Kampen begon ooit met een ontdekkingsreis van wat de wereld op het gebied van muziek zoal te bieden heeft en wat het met ons doet. De nieuwe show heeft als titel Toccata Da Fuga, ‘aangeraakt door vlucht’. Als we alleen al kijken naar wat de muziek, de ritmes, uit die andere werelden bijgedragen hebben aan onze Hollandse traditionele muziek dan zien we weer dat de wereld eigenlijk grenzeloos zou moeten zijn, dat we open moeten staan voor al het moois dat de planeet ons biedt.

Deze show is een indrukwekkende muzikale ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken. Soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstillend. Lang leve de verscheidenheid!
 

Eenmalig workshop voorafgaand aan hun voorstelling
Dit is dé kans om eens een keer met iemand van Slagerij van Kampen te spelen: Op donderdag 7 februari tussen 19.00 uur en 19.25 uur in de foyer van RABOTHEATER DE MEENTHE in Steenwijk. Je hoeft géén (slagwerk)instrumenten mee te nemen! Voorwaarde om mee te mogen doen: Je dient wel een toegangsbewijs voor de voorstelling te hebben (ook als je alleen wil kijken naar de workshop).

(c) Arjan Vermeer, theaterbeeld: SVK

€ 27,50 Kaarten bestellen