Kees van Amstel met Een bank jongetje dat hele enge dingen doet in De Meenthe
Kees van Amstel met Een bank jongetje dat hele enge dingen doet in De Meenthe Kees van Amstel met Een bank jongetje dat hele enge dingen doet in De Meenthe Kees van Amstel met Een bank jongetje dat hele enge dingen doet in De Meenthe Kees van Amstel met Een bank jongetje dat hele enge dingen doet in De Meenthe

Kees van Amstel

Een bang jongetje dat hele enge dingen doet vr 28 feb | 20:15 uur Cabaret | Dyka Vestzaktheater € 18,00

Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant… toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.

Kees van Amstel is comedian bij het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column in De Nieuws BV op NPO Radio 1, schreef voor het Correspondents’ Dinner (speech Mark Rutte), maakte cabaret voor Spijkers met Koppen en is tevens één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws.

(c) Simone Peerdeman

€ 18,00 Kaarten bestellen