Bosco Jazz & Pop Orchestra feat. Johnny Rosenberg

Bosco Jazz & Pop Orchestra

Featuring Johnny Rosenberg do 25 apr | 20:00 uur Muziek | Eleq Theaterzaal € 25,00

Een van Nederlands beste en bekendste ‘crooners’, Johnny Rosenberg, samen het gerenommeerde jazzorkest BOSCO: een swingende show waar de energie vanaf spat!

Johnny Rosenberg, 'the Gypsy Crooner', stamt uit de wereldberoemde zigeunerfamilie Rosenberg. Al op zeer jonge leeftijd kreeg hij een gitaar in zijn handen en snel daarna ontwikkelde hij zich als zanger. Johnny tourde meermaals over de wereld met het befaamde Rosenberg Trio. Hij was vaak op televisie te zien, werd bekend door zijn deelname aan de eerste editie van The Voice Of Holland en won in 2020 het programma All Together Now. Johnny Rosenberg wordt regelmatig de 'Nederlandse Michael Bublé' genoemd. Zowel in vocale capaciteiten als in charismatisch opzicht lijkt Johnny niet onder te doen voor zijn idool. Michael Bublé zelf beaamde dit toen de twee elkaar ontmoetten in 2017.

Al lang droomde Johnny van zijn eigen bigband. Die heeft hij nu gevonden in BOSCO, een tienkoppig allround-jazzorkest dat al meer dan 15 jaar een begrip is in de Nederlandse muziekscene. BOSCO speelde op talloze festivals met verschillende artiesten, waaronder de rockabilly-sensatie Liptease van 2015 tot 2017. De band was meermaals op televisie te zien en was begeleidingsorkest bij verschillende theaterproducties. In 2018 en 2019 was BOSCO de vaste band van The Voice-winnaar Dennis van Aarssen en speelde het een onmiskenbare rol in het winnen van diens Edison in 2020.

In het succesvolle tv-programma 'The Tribute - Battle Of The Bands' oogstte dit orkest veel lof van zowel de jury als het publiek. De band stuntte door als begeleidingsband van Peter Douglas de finale te halen en werd als een van de prijswinnaars beloond met een concertreeks in de befaamde Ziggo Dome.

BOSCO heeft een reputatie als het gaat om veelzijdigheid. De band is dynamisch en bovendien allesbehalve een statisch orkest, maar een collectief waar zowel het plezier als de kwaliteit vanaf spat. Op het theaterpodium voelen BOSCO en Johnny Rosenberg zich thuis en dat is duidelijk voelbaar in de zaal. Laat je verbazen door deze gouden combinatie, die zowel gloednieuwe, eigen arrangementen als bekende hits van onder meer Michael Bublé en Elvis de zaal in slingert in een sprankelende show.

BOSCO live feat. Johnny Rosenberg

Hoogtepunten van BOSCO in 'The Tribute - Battle of the Bands'

Kaarten bestellen
Ook te zien:
Dominic Seldis Favourites za 11 mei | 20:00 uur Muziek | Eleq Theaterzaal Meer informatie € 37,50
Phil Bee Cocker Band With A Little Help From My Friends vr 18 okt | 20:00 uur Muziek | Eleq Theaterzaal Meer informatie € 27,50
Anneke van Giersbergen Heavy Strings wo 15 mei | 20:00 uur Muziek | Eleq Theaterzaal Meer informatie € 23,00
Rust en Vreugd dé opvolger van de succesvolle Hendrik Groen reeks za 20 apr | 20:00 uur Toneel | Eleq Theaterzaal Meer informatie € 34,00