Daniel Oostra met Band

voorprogramma Ancora za 22 apr | 20:00 uur Muziek | Eleq Theaterzaal € 21,50

Daniel Oostra met live band en Ancora in het voorprogramma.

Na een ernstige ziekte die hem een tijdlang uit de running hield, keert hij nu terug op de Nederlandse podia: Daniël Oostra, de sympathieke zanger uit het noorden des lands. Daar zijn we ontzettend blij mee! Aanvankelijk maakte hij vooral in de noordelijke provincies furore. De laatste jaren was zijn naam ook in de rest van Nederland rijzende. De voorspellingen waren dat Daniel nooit weer kon zingen, maar In het nieuwe jaar gaat hij de draad weer oppakken. Zijn stem heeft er gelukkig niet onder geleden, die is nog altijd van goud. 

Een gouden stem, een veelzijdig repertoire en de podium-presentatie van een rasentertainer. Daniël Oostra heeft het allemaal. De sympathieke zanger weet op elk feest de juiste toon aan te slaan en krijgt elke zaal plat met zijn enthousiasme en aanstekelijke presentatie. Daniël is meer dan alleen zanger. Hij beschikt over een natuurlijk talent om mensen te vermaken. Een rasartiest en een volbloed entertainer!

Van Michael Bublé tot Frans Duijts, van Robbie Williams tot Marco Borsato. Daniël kan putten uit een enorm breed repertoire, inclusief een groeiend arsenaal eigen nummers. Met zijn explosieve performance en aanstekelijke uitstraling weet hij bij elk publiek de juiste snaar te raken en van elk optreden een onvergetelijk feest te maken.

Kaarten bestellen