Cadansa Red Herring de Meenthe Steenwijk
Cadansa Red Herring de Meenthe Steenwijk Cadansa Red Herring de Meenthe Steenwijk Cadansa Red Herring de Meenthe Steenwijk Cadansa Red Herring de Meenthe Steenwijk Cadansa Red Herring de Meenthe Steenwijk Cadansa Red Herring de Meenthe Steenwijk

Red Herring en Duo Muller & Munnelly

Bluegrass & Ierse Folk vr 25 okt | 20:00 uur Muziek | Eleq Theaterzaal € 25,00

Red Herring

folk roots, americana, murder ballads, love songs, and kickass tunes

Kniediep in de rootstraditie en met beide benen in het nu; dat is Red Herring. Of het nu om folk, bluegrass of americana gaat, de Haringen voelen zich bij al deze stijlen even thuis. Red Herring zet een sfeer neer waarin muzikale verhalen, eeuwenoude traditionele tunes en eigen composities, vlammende solo’s, intenste meerstemmige zang, ontroering en humor allemaal de ruimte krijgen.

Duo Muller & Munnelly

Ierse muziek, met Bretonse invloeden

Het duo Muller & Munnelly (houten dwarsfluiten, diatonische accordeon en zang) neemt u mee in een spannende dialoog tussen de diepgewortelde Ierse muziek en een heel scala aan muzikale invalshoeken, om uiteindelijk uit te komen bij een heel eigen verhaal.
Elementen van honderden jaren oud ontmoeten het spetterende geluid van de ‘roaring twenties’ even moeiteloos als geïmproviseerde klanken van onze tijd.

Dit concert is onderdeel van het 4-daagse balfolkfestival CaDansa. Voor de geïnteresseerden is er voor het concert een korte introductie dansworkshop over Balfolk. De kaarten voor het concert geven toegang tot deze workshop en na afloop kunt u nog gaan kijken op het festival zelf. Op www.cadansa.nl vindt u meer informatie over het festival.

>> Aanvang workshop 19:00
>> Aanvang concert: 20:00

€ 25,00 Kaarten bestellen