brandweerman sam en het grote kampeeravontuur in de meenthe in steenwijk
brandweerman sam en het grote kampeeravontuur in de meenthe in steenwijk brandweerman sam en het grote kampeeravontuur in de meenthe in steenwijk brandweerman sam en het grote kampeeravontuur in de meenthe in steenwijk brandweerman sam en het grote kampeeravontuur in de meenthe in steenwijk

Brandweerman Sam 2+

Het Grote Kampeeravontuur do 20 feb | 11:00 uur Kind en jeugd | Eleq Theaterzaal € 17,50

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in ‘Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur’.                     

Kom verkleed!
Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!

 

€ 17,50 Kaarten bestellen