Boban Benjamin Braspenning bij Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk
Boban Benjamin Braspenning bij Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk Boban Benjamin Braspenning bij Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk Boban Benjamin Braspenning bij Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk Boban Benjamin Braspenning bij Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk Boban Benjamin Braspenning bij Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk

Boban Benjamin Braspenning

Boompje Beestje do 30 nov | 20:15 uur Cabaret | Dyka Vestzaktheater € 19,50

Boban Benjamin Braspenning is een kersvers cabarettalent. Hij bestormt de theaters met 'Boompje, Beestje', een muzikale cabaretshow over woningnood.

Boban schreef deze voorstelling (geheel in stijl) vanuit zijn studentenkamer, waar hij noodgedwongen is blijven hangen. Daarom duikt hij – namens de pechgeneratie – in de wereld van de woningmarkt. Dat doet hij met piano, gitaar en een geestige gedachtegang. Hier stuit hij op woonkloven, sprookjes en financiële ratsen van vermogenden. Opgegroeid aan de periferie van de kak en als afgestudeerd econoom en ethicus, kan hij niet anders dan zich daar dubbelzinnig toe verhouden. Met aanstekelijk enthousiasme en opgewekt cynisme houdt hij het publiek een scherpe spiegel voor. Een spiegel waar hij zelf maar moeilijk in kan kijken.

Boban speelt 'Boompje, Beestje' overal waar je geen huis kunt vinden. Precies! Door hééél het land. Dus kom kijken en ga huilend (van het lachen) naar huis (als je dat hebt).

“Een veelzijdig multitalent met een jaloersmakend goed debuut.” – Theaterkrant (Keuze van de criticus)

(c) Merlijn Doomernik, Niels Knel

Kaarten bestellen