Prentenboekjesfestival 'Op de boerderij'

Kleine festivalgangers opgelet!
Gratis toegang tot de boerderijspeeltuin en leeshoek in onze foyer. Een kaartje voor de voorstelling van Gonnie en Gijsje of Boer Boris kost in de voorverkoop €10,00 en aan de deur €12,50.
Kom je ook?!

 • Kinderarrangement

  Voor de kleine bezoekers is er een knapzak gevuld met boeren lekkers! Laat je verrassen! 

  Via onderstaande link kunt u een arrangement reserveren voor 7,50 euro p.p.

  Meer informatie
 • Het prentenboekjesfestival is een unieke manier om kennis te maken met theater voor kinderen vanaf 2 jaar.

  De foyer van Rabo Theater De Meenthe wordt omgetoverd tot boerenspeeltuin. Daar ontdek je namelijk samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin. In de foyerspeeltuin mag je gratis komen spelen. Ook is er een leeshoek om gezellig een boekje te lezen. De foyerspeeltuin is geopend vanaf 9.30 uur. Ook kun je tijdens het festival genieten van of kennis maken met theater door een bezoekje te brengen aan één van de twee geweldige voorstellingen. Deze voorstellingen zijn speciaal gemaakt voor jonge kinderen. Ze hebben een passende tijdsduur om de aandacht van jouw kleintje vast te houden en genieten van begin tot eind. Een bezoek aan het prentenboekjesfestival wordt een feestje om nooit te vergeten.

  Duurzaamheid, gezondheid en milieu krijgen veel aandacht op de basisschool. Kinderen leren wat gezond eten is, hoe recyclen in zijn werk gaat en spelen graag buiten. Groen is goed! Ook peuters en kleuters zijn dol op de schattige dieren op de kinderboerderij. In dit festival is aandacht voor deze thema’s.