VIP-arrangement

Vip arrangement bij De Meenthe

Door de huidige COVID-maatregelen moet de bar sluiten om 20.00 uur. Maar, u kunt gewoon van uw VIP-arrangement genieten. Voorafgaand aan de voorstelling ontvangt u koffie/thee met wat lekkers.

Na afloop van de voorstelling krijgt u een borrelpakket mee naar huis om na te genieten. Het borrelpakket bestaat uit: nacho's, kaas, worst en sausjes. De drank is naar keuze: wijn, bier of alcoholvrij.

----------------------------------------------------------

Geef uw theateravond een extra dimensie en kies voor een speciaal VIP-arrangement, waarbij het u en uw gasten de hele avond aan niets ontbreekt.

  • U wordt ontvangen door onze gastheer of -vrouw, die uw jas aanneemt.
  • Uw kopje koffie of thee wordt geserveerd met een lekkernij.
  • Uw drankje staat in de pauze klaar (indien er een pauze is, anders na afloop).
  • U wordt na afloop van de voorstelling opnieuw aan uw gereserveerde tafel verwacht, waar u de avond besluit onder het genot van een drankje en een bittergarnituur.

Wij bieden u dit arrangement aan voor € 9,95 p.p., (exclusief de entree van de voorstelling). 

Reserveren

Bij onderstaande voorstellingen is een VIP-arrangement mogelijk. Kies het aantal personen per voorstelling en betaal uw arrangement gelijk online. U ontvangt na betaling uw e-tickets in uw email. Deze neemt u mee naar De Meenthe (dit is tevens uw betaalbewijs). Reserveren kan ook via 0521-514004 of mail info@demeenthe.nl.

Wilt u ook komen dineren? Reserveer dan ook een tafel in het restaurant.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen stellen wij graag een voorstel op maat samen.