Theaterdiner reserveren

Reserveer een diner voorafgaande aan de voorstelling die u gaat bezoeken.  Dineren in het Theaterrestaurant kan al vanaf €16,50. U maakt uw theater- of filmbeleving compleet met een arrangement

Wilt u dat uw tafel in de pauze en na afloop van de voorstelling ook is gereserveerd?
Reserveer dan ook een Vip-arrangement of kies voor het Compleet-arrangement deluxe

Onder het menu kunt u een tafel reserveren 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RESERVEER UW TAFEL
 

1 ] KLIK OP DE VOORSTELLING DIE U GAAT BEZOEKEN

2 ] VUL IN MET HOEVEEL PERSONEN U KOMT ETEN

3 ] KLIK OP BESTELLEN EN DAARNA OP AFREKENEN 

Bij het afrekenen kiest u voor ideal en e-tickets. Omdat het reserveren van een tafel gratis is en u na afloop van het diner betaalt, hoeft u nu nog niets te betalen. U krijgt hierna gelijk een bevestigingspagina te zien dat uw tafel is gereserveerd. 

4 ] U ONTVANGT E-TICKETS IN UW MAIL, NEEM DEZE MEE

5 ] GENIET VAN UW AVOND UIT

Reserveren kan ook via 0521-514004 of mail info@demeenthe.nl.

 

MENUKAART

  • VOORGERECHTEN

    ITALIAANS KRUIDENBROOD  € 5,00 
    met aioli en pompoen tapenade  

    HERTEN CARPACCIO  €9,50
    met rode ui compote, zongedroogde tomaat, rucola en een balsamico stroop

    SALADE GEPOFTE APPEL  €9,00
    met boerenkool, schorseneer en walnoten

    GEROOKTE PEKING EEND  €9,50
    eendenborst, peultjes, veldsla en rode ui compote  

    WITLOF  €9,50
    op Franse wijze gemarineerd en geserveerd met mierikswortel mayonaise

  • HOOFDGERECHTEN

    PARELHOEN  €21,50
    Langzaam gegaarde parelhoenfilet met pootje. Geserveerd met een cranberry-portjus

    BIEFSTUK DE MEENTHE  22,50
    geserveerd met wokjus
    Optie: surf en turf, met garnalen + €4,00

    VANGST VAN DE DAG  €21,50
    wisselend gerecht van vis

    WILDZWIJN FILET  €23,50
    geserveerd met pastinaak crème, bospeen en truffeljus

    PADDENSTOELEN-HACHEE  €16,50
    met een panna cotta van bloemkool, walnoot en amandelen

    KAAS TORTELLINI  €17,50
    met spinaziesaus en notenmix 

  • DESSERTS

    KANEEL PANNA COTTA  €8,00
    caramel, amaretto en stoofpeer

    KOFFIE MOUSSE  €8,00
    mousse van koffie, mascarpone en een kletskop

    WITTE CHOCOLADE-FUDGE  €9,00
    met cranberry’s en pistachenoten, geserveerd met chocolademousse

  • Al onze gerechten komen uit eigen keuken en worden met passie en zorg bereid.

    Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie | voedselintolerantie. Wij verzoeken u voordat u uw gerechten bestelt duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.