Tafel of arrangement reserveren
Reserveer een tafel of boek een arrangement en laat je verrassen door onze creatieve keukenbrigade.
"Elk bezoek bijzonder".
Reserveren kan ook via 0521-514004 of mail info@demeenthe.nl.
Bekijk menukaart Meer informatie
Reserveren
-
Vip-arrangement bij de voorstelling
Treasure Finalist The Tribute: Battle of the Bands za 25 apr. | 19:00 uur Theaterrestaurant€ 15,00 Reserveer -
Vip-arrangement bij de voorstelling
Sya Her Legacy za 25 apr. | 19:30 uur Theaterrestaurant€ 15,00 Reserveer -
Vip-arrangement bij de voorstelling
Treasure Finalist The Tribute: Battle of the Bands zo 26 apr. | 14:15 uur Theaterrestaurant€ 15,00 Reserveer -
Kinderarrangement bij de voorstelling
Over een kleine mol 2+ Die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft wo 29 apr. | 10:15 uur Theaterrestaurant€ 7,50 Reserveer -
Kinderarrangement bij de voorstelling
Over een kleine mol 2+ Die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft wo 29 apr. | 13:15 uur Theaterrestaurant€ 7,50 Reserveer -
Kinderarrangement bij de voorstelling
Joris en de draak 6+ Efteling familie musical vr 01 mei | 12:45 uur Theaterrestaurant€ 7,50 Reserveer -
Kinderarrangement bij de voorstelling
Joris en de draak 6+ Efteling familie musical vr 01 mei | 15:15 uur Theaterrestaurant€ 7,50 Reserveer -
Theaterdiner reserveren bij de voorstelling
Nienke Plas Medeplichtig za 02 mei Theaterrestaurant€ 0,00* Reserveer
* U reserveert een tafel, maar betaalt uw maaltijd in het restaurant
-
BREEKBROOD €7,-
met walnotenboter en zwarte knoflook-aioliVOORGERECHTEN €9,50
DAGSOEP
vraag de bediening naar de soep van de dagDORADE TARTAAR
met olijven, artisjok, venkel en citroenCAMEMBERT
op toast met sjalottencompoteHERTENCARPACCIO
met truffelmayonaise, beukenzwammen, rucola, zilverui, Parmezaan en pijnboompitten -
HOOFDGERECHTEN €22,50
WILDPASTEI
stoof van drie soorten wildvlees met ingelegde rode koolBIEFSTUK DE MEENTHE + €3,00
rumpsteak met paddenstoelen, bockbierjus, pastinaakcrème en gepofte Chiogga bietVANGST VAN DE DAG
vraag de bediening naar het aanbodRAVIOLI
met pompoen en amandelenGEVULDE PORTOBELLO
met geitenkaas, spinazie, pecannoot en pastinaakcrème -
DESSERTS €8,00
HEMELSTOETJE
met pruimenkaneelcoulis, Speculaas-crumble en mascarponeSHORTBREAD
Koekbodem, zachte caramellaag en chocoladeCHOCOLADE & ZOET
chocolademousse en gekarameliseerde peer -
Al onze gerechten komen uit eigen keuken en worden met passie en zorg bereid.
Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie | voedselintolerantie. Wij verzoeken u voordat u uw gerechten bestelt duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.