Yvonne van Steen

Cirkel Academie di 07 feb | 19:30 uur Special | Dyka Vestzaktheater € 10,00

Atlantis in de huidige tijd

Volgens Yvonne van Steen is de verloren gegane beschaving van Atlantis weer voelbaar in de huidige tijd. Door haar mediumschap, channelingen, influisteringen en handreikingen van Atlantis-entiteiten heeft ze veel informatie over het oude Atlantis doorgekregen.

Yvonne heeft vele reizen naar krachtplaatsen gemaakt, o.a. Griekenland, Egypte, Jordanië, Engeland en Frankrijk. Ze wordt op deze reizen begeleidt door Atlantis-entiteiten. In haar lezing zal ze vertellen over de bijzondere ervaringen die ze op deze reizen had.

Volgens Yvonne kunnen we ons bewust worden van de magische krachten van weleer. Er is een zoektocht gaande naar mensen die willen helpen om de aarde naar een hogere trilling te brengen.

Bij de bewustwording van de Atlantis-energie spelen krachtplaatsen, kristallen, kristallen schedels, eenhoorn-energie en graancirkels een belangrijke rol.


Yvonne van Steen
Yvonne van Steen (Rotterdam 1957) is helderziend, -horend, -voelend en -wetend. Sinds 2000 heeft ze heeft een therapiepraktijk voor o.a. psychotherapie, coaching en begeleiding van hoogsensitiviteit onder de naam Praktijk Rayvar. Daarnaast geeft ze lezingen en workshops.

Yvonne is ook medium. Als kind ontdekte zij al dat er meer was tussen hemel en aarde en kon ze “meer zien en ervaren wat niet zichtbaar of tastbaar was” en dacht dat iedereen dit had. Wat voor Yvonne het werken in haar praktijk compleet maakt, is dat zij ook vanuit haar mediumschap nog dieper mag werken met mensen. Die ontwikkeling gaat nog steeds door en er komen steeds weer “nieuwe mogelijkheden” bij die ze MAG gebruiken ter ondersteuning.

Yvonne heeft vele reizen naar krachtplaatsen gemaakt, o.a. Griekenland, Egypte, Jordanië, Engeland en Frankrijk. Ze wordt op deze reizen begeleidt door Atlantis-entiteiten. Atlantis heeft haar bijzondere interesse en ze geeft graag lezingen over haar ontdekking dat Atlantis in de huidige tijd nog steeds voelbaar is.

Kaarten bestellen