thomas de stoomlocomotief rabo theater de meenthe steenwijk
thomas de stoomlocomotief rabo theater de meenthe steenwijk thomas de stoomlocomotief rabo theater de meenthe steenwijk thomas de stoomlocomotief rabo theater de meenthe steenwijk thomas de stoomlocomotief rabo theater de meenthe steenwijk thomas de stoomlocomotief rabo theater de meenthe steenwijk thomas de stoomlocomotief rabo theater de meenthe steenwijk thomas de stoomlocomotief rabo theater de meenthe steenwijk

Thomas de Stoomlocomotief 2+

Thomas en het circus wo 23 dec | 14:00 uur Kind en jeugd | Eleq Theaterzaal € 17,50

Thomas de Stoomlocomotief™, bekend van RTL Telekids, komt dit seizoen terug naar het theater met een gezellige familievoorstelling voor de allerkleinste bezoekers en hun (groot)ouders. Een heel bijzonder jubileumjaar, want Thomas viert zijn 75e verjaardag met al zijn grote fans.

Volg snel het spoor naar het theater en ga op reis met Thomas, Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. De levensgrote rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud. 

Het verhaal
Het Station van Sodor is in rep en roer… het Circus komt naar de stad! De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar, als de circuswagon niet op tijd kan zijn, dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Kom verkleed
Thomas de Stoomlocomotief nodigt alle bezoekertjes uit om verkleed als controleur of conducteur naar het theater te komen. Na de voorstelling is er een uitgebreide meet & greet in de foyer met de acteurs.

(c) Levin den Boer

€ 17,50 Kaarten bestellen