Theaterspektakel Fanfare

incl. driegangendiner za 24 jun | 18:00 uur Muziektheater | Locatietheater Giethoorn € 69,50

Groot theaterspektakel 65 jaar na de film.

Fanfare herleeft in Giethoorn. Op een unieke buitenlocatie in Giethoorn is komende zomer het theaterspektakel Fanfare te zien. De muzikale voorstelling is geïnspireerd op de gelijknamige film van Bert Haanstra. Het wordt een complete avond uit inclusief een driegangendiner. Theaterspektakel Fanfare wordt opgevoerd van 21 juni t/m 15 juli.

Het is dit jaar precies 65 jaar geleden dat de film Fanfare uitkwam. Met 2,6 miljoen bioscoopbezoekers is de film Fanfare nog altijd een van de succesvolste Nederlandse bioscoopfilms allertijden. Theaterspektakel Fanfare vertelt het verhaal over Fanfare Kunst & Vriendschap, 65 jaar later. Zal de geschiedenis zich herhalen?

Aan de rand van het dorp wordt een theater opgebouwd waarbij de pittoreske omgeving met grachten, slootjes, bruggen en riet gedekte daken letterlijk het decor vormen. Het muzikale theaterspektakel vertelt een nieuw verhaal maar met herkenbare elementen uit de film.

Scriptschrijver: Louis van Beek
Regisseur: Anne de Blok

Theaterspektakel Fanfare is een productie van Stichting M.O.L. (Meenthe op locatie) en wordt uitgevoerd door Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk, Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en Zwolse theaters

Kaarten bestellen