List, Shaffy, Piaf door Renée van Wegberg zingt! in theater de meenthe in steenwijk
List, Shaffy, Piaf door Renée van Wegberg zingt! in theater de meenthe in steenwijk List, Shaffy, Piaf door Renée van Wegberg zingt! in theater de meenthe in steenwijk List, Shaffy, Piaf door Renée van Wegberg zingt! in theater de meenthe in steenwijk List, Shaffy, Piaf door Renée van Wegberg zingt! in theater de meenthe in steenwijk List, Shaffy, Piaf door Renée van Wegberg zingt! in theater de meenthe in steenwijk List, Shaffy, Piaf door Renée van Wegberg zingt! in theater de meenthe in steenwijk List, Shaffy, Piaf door Renée van Wegberg zingt! in theater de meenthe in steenwijk List, Shaffy, Piaf door Renée van Wegberg zingt! in theater de meenthe in steenwijk List, Shaffy, Piaf door Renée van Wegberg zingt! in theater de meenthe in steenwijk List, Shaffy, Piaf door Renée van Wegberg zingt! in theater de meenthe in steenwijk List, Shaffy, Piaf door Renée van Wegberg zingt! in theater de meenthe in steenwijk List, Shaffy, Piaf door Renée van Wegberg zingt! in theater de meenthe in steenwijk List, Shaffy, Piaf door Renée van Wegberg zingt! in theater de meenthe in steenwijk

Renée van Wegberg zingt!

List, Shaffy, Piaf zo 22 sep | 20:00 uur Muziek | Eleq Theaterzaal € 24,50

 [try-out]

In ‘List, Shaffy & Piaf’ zal Musical Award Winnaar (2017) Renée van Wegberg worden omringd door topmuzikanten en zangers en brengen zij het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Maar ook Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis komen aan bod. Liesbeth List heeft op haar rijke repertoire immers ook prachtige nummers van hen staan. Een theatershow met een zogenaamd 'randje'. Want er zal muzikaal worden uitgepakt en het publiek zal worden verrast met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten, korte scènes en muzikaal vuurwerk.

Naast Renée van Wegberg ziet u onder anderen Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en Andre van Damme. Renée van Wegberg ontving vorig jaar de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical voor haar veelgeprezen rol als Liesbeth List.

(c) Robin Kamphuis


 

€ 24,50 Kaarten bestellen