Nationaal Theaterweekend

Proefles met Joël | JOËL BROEKAERT vr 28 jan | 20:00 uur Special, Theatercollege | Eleq Theaterzaal € 10,00

€10,- inclusief proefbox á €3,-

“Iedereen moet eten. Elke dag. Drie keer per dag! Stel je voor dat je daar wat leuks van maakt, hoe vreugdevol is je leven dan? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is leren proeven. Echt proeven. Aandachtig proeven.” – Joël Broekaert

In dit interactieve theatercollege laat Joël je kennismaken met de vijf basissmaken en ontelbare aroma’s die wij als mensen kunnen onderscheiden. Niet alleen in woord en beeld, maar vooral door samen te proeven. Iedere bezoeker krijgt tijdens de voorstelling een proefbox met ingrediënten om zelf mee te proeven. Het theatercollege wordt zo een zintuigelijke en vooral smaakvolle ervaring.

Na vanavond ken je het verschil tussen smaak en aroma, weet je waarom je nooit meer op chocolade moet kauwen, en waarom vet eten zo lekker is. Maar vooral heb je verrassende nieuwe smaken geproefd, leuke experimentjes gedaan en is eten nooit meer hetzelfde.

Over Joël Broekaert:
Joël Broekaert is restaurantrecensent voor NRC en culinair columnist voor Vrij Nederland. Van zijn eigen tv-programma De vijf smaken van Joël waren al twee seizoenen op tv te zien. Joël Lokaal werd onlangs uitgezonden bij KRO/NRCV. Ook schreef Joël het boek Van honingbij tot hagelslag. Een educatief boek voor kinderen vanaf 9 jaar over wat we eten, proeven en waar dat vandaan komt.

 

Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Of je nu houdt van muziek, dans, toneel, musical, klassiek, cabaret of jeugdtheater: het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen. Boek snel je voorstelling, want het is feest. En het wordt mooier dan ooit!

Kaarten bestellen