Omdenken

Zoals verwacht loopt alles anders do 10 mrt | 20:00 uur Cabaret | Eleq Theaterzaal € 25,00

Een nieuwe visie op omdenken

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders en zaten we ook nog eens met z’n allen in een wereldwijde pandemie. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn doen, is dat dan de oplossing?!

 

Zoals verwacht loopt alles anders

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen; dit keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live-band. Alles onder het niet te vermijden motto ‘het dak eraf’.

 

REACTIES VAN BEZOEKERS

Waanzinnig
‘Waanzinnig! Dit geeft nieuwe inzichten. Grote diepgang, wijsheid, gedoseerd met humor’.

Weinig verwachtingen
‘Ik had weinig verwachtingen. Het was een stuk informatiever dan ik had verwacht. En grappiger’.

Ik als man
‘Lekker tempo. Veel humor en spiegels voorhouden. Veel interactie. Zorgt ervoor dat het publiek wakker blijft. Wat blijft hangen is de realisatie dat ik (als man) inderdaad alles wil oplossen’.

Matrix
‘De Omdenkmatrix opent mij de ogen over hoeveel verschillende manieren er zijn om met problemen om te gaan. Enorm van genoten. Bedankt!’

Verrassend interessant
‘Verrassend interessant, maar bovendien ook grappig op een luchtige wijze verteld met herkenbare voorbeelden’.

Lach
‘Heb de hele show met een lach op mijn gezicht gezeten en heb ook nog eens erg veel stof tot nadenken’.

(c) Eric Fecken

Kaarten bestellen