Rabo Theater De Meenthe - Vele hemels boven de zevende - naar het boek van Griet op de Beeck
Rabo Theater De Meenthe - Vele hemels boven de zevende - naar het boek van Griet op de Beeck

Vele hemels boven de zevende

Vele hemels boven de zevende do 08 mrt | 20:00 uur Toneel | Eleq Theaterzaal € 27,50

In dit fascinerende en beklemmende familiedrama doen de personages verwoede pogingen zich te ontdoen van de pijn in hun zelfgekozen leven. Uiteindelijk blijken er maar twee mogelijkheden te zijn: de sprong naar de dood of de sprong naar de liefde.

Griet op de Beeck heeft haar personages en de wereld waarin zij leven met veel humor en liefde beschreven. Op het toneel laten de acteurs ook zien wat niet geschreven is, wat tussen de zinnen en achter de woorden verscholen ligt: de ontreddering, het verdriet en de wanhoop, maar ook de vriendschap, de schoonheid, de grote liefde en tot slot…de loutering.

De topcast bestaat uit Henriëtte Tol (Bloedverwanten, Soldaat van Oranje), Hanne Arendzen (Intouchables, Eline Vere), Stefan Rokebrand (Musical Award voor Chez Brood, Celblok H), Peter Bolhuis (De prinses op de erwt: een modern sprookje, Sophie, Amandla! Mandela, Augustus: Oklahoma) en Anne Lamsvelt (Chez Brood, Dokter Deen). Ursul de Geer (Advocaat van de Duivel, Stoner, Gloed) tekent voor de regie.
 

 

Fotograaf: Marie Snauwaert

€ 27,50 Kaarten bestellen