Mijn man begrijpt me niet met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess in de meenthe in steenwijk
Mijn man begrijpt me niet met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess in de meenthe in steenwijk Mijn man begrijpt me niet met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess in de meenthe in steenwijk Mijn man begrijpt me niet met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess in de meenthe in steenwijk Mijn man begrijpt me niet met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess in de meenthe in steenwijk Mijn man begrijpt me niet met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess in de meenthe in steenwijk Mijn man begrijpt me niet met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess in de meenthe in steenwijk

Mijn man begrijpt me niet

Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess vr 31 jan | 20:00 uur Toneel | Eleq Theaterzaal € 26,00

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet?

Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven?

Wat volgt is een identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien.

Een voorstelling met herkenbare situaties, bomvol zwarte humor, vriendschap en ontroering.


Met ladiesnight!
Een verwenavondje voor jou en je vriendinnen. Vanaf 19.00 uur kun je lekker snuffelen tussen de kraampjes: van mode tot chocola en van siropen tot sieraden. Zien wij jou?

Speciaal menu
Én om de avond nog completer te maken, is er deze avond speciaal een menukaart 'Die mannen niet begrijpen'. Kijk hier voor het uitgebreide ladiesmenu en reserveer.

(c) BuroRuST en Annabel Oosteweeghel

€ 26,00 Kaarten bestellen