Henk Poort met Ik ben mijn lied
Henk Poort met Ik ben mijn lied Rabo Theater De Meenthe - Henk Poort - Ik ben mijn lied Rabo Theater De Meenthe - Henk Poort - Ik ben mijn lied Rabo Theater De Meenthe - Henk Poort - Ik ben mijn lied Rabo Theater De Meenthe - Henk Poort - Ik ben mijn lied Rabo Theater De Meenthe - Henk Poort - Ik ben mijn lied

Henk Poort

Ik ben mijn lied di 06 nov | 20:00 uur Muziek | Eleq Theaterzaal € 23,00

(Deze voorstelling stond gepland op 06-12-2017 maar is verplaatst naar 06-11-2018 ivm ziekte van Henk Poort.)
Henk Poort is bij de een bekend als musicalacteur, bij de ander als operazanger. Eén ding staat vast: weinigen in de wereld maken de overstap van musicalsong naar opera-aria met zo’n gemak. Minder bekend is dat Henk Poort ook een boeiend verhalen-verteller is. In Ik ben mijn lied zingt hij nummers uit zijn omvangrijke repertoire (musical, operette, opera en pop) en kruipt hij in de huid van kleurrijke personen uit zijn verleden.

Hij vertelt van het leven in de Jordaan, waar de opera’s luidkeels werden meegezongen, laat ons kennismaken met de Jordaanse ‘omes’ die ongevraagd hun levenslessen aanboden en gunt het publiek een kijkje achter de schermen van de wereld van de musical en de opera. Ga zitten en geniet van zijn levenslied!

Scènefoto's: @Elisabeth Melchior 

€ 23,00 Kaarten bestellen