Hehobros on tour met Pepijn Schoneveld & Kevin Hassing in de meenthe in steenwijk
Hehobros on tour met Pepijn Schoneveld & Kevin Hassing in de meenthe in steenwijk Hehobros on tour met Pepijn Schoneveld & Kevin Hassing in de meenthe in steenwijk Hehobros on tour met Pepijn Schoneveld & Kevin Hassing in de meenthe in steenwijk Hehobros on tour met Pepijn Schoneveld & Kevin Hassing in de meenthe in steenwijk Hehobros on tour met Pepijn Schoneveld & Kevin Hassing in de meenthe in steenwijk Hehobros on tour met Pepijn Schoneveld & Kevin Hassing in de meenthe in steenwijk

Hehobros on tour

Pepijn Schoneveld & Kevin Hassing di 05 nov | 20:15 uur Cabaret | Dyka Vestzaktheater € 18,50

 [Bekende vloggers, bloggers, youtubers, instagrammers, influencers, je weet wel ;-)]

Na het grote succes van hun internetserie gaan de Hehobros het theater in! Pepijn Schoneveld (Feuten, Toren C en z’n cabaretshows), en Kevin Hassing (GTST, CMC en The Normal Heart) zijn twee beste vrienden van in de dertig.

De een hetero, de ander homo. Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Samen bespreken ze alles. En dan bedoelen we: alles. Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties, tot de intiemste details van hun seksleven. Zo vertelt Pepijn, tegen zijn zin in, hoe een vagina precies werkt, en moet Kevin uitleggen waarom homo’s niet mannetje of vrouwtje willen worden genoemd. Ook hun werk, bekendheid, irritante vrienden en ander groot en klein leed komt uitgebreid aan bod. Deze gesprekken leveren meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op.

De voorstelling bestaat uit sketches, liedjes, acts, (als het aan Kevin ligt) een dansje en (als het aan Pepijn ligt) een flinke dosis publieksparticipatie. De mannen stellen de problemen van hun generatie genadeloos aan de kaak. Hierin zullen ze zichzelf en elkaar niet sparen.

“Na het zien van de internetserie wilde ik niets liever dan deze twee talentvolle jonge makers begeleiden met hun gezamenlijke theaterdebuut” - Leopold Witte
 
(c) Casper Koster

€ 18,50 Kaarten bestellen