Ed Struijlaart met Gitaarmannen: Van Clapton tot Sheeran
Ed Struijlaart met Gitaarmannen: Van Clapton tot Sheeran Ed Struijlaart met Gitaarmannen: Van Clapton tot Sheeran Ed Struijlaart met Gitaarmannen: Van Clapton tot Sheeran Ed Struijlaart met Gitaarmannen: Van Clapton tot Sheeran Ed Struijlaart met Gitaarmannen: Van Clapton tot Sheeran Ed Struijlaart met Gitaarmannen: Van Clapton tot Sheeran Ed Struijlaart met Gitaarmannen: Van Clapton tot Sheeran Ed Struijlaart met Gitaarmannen: Van Clapton tot Sheeran Ed Struijlaart met Gitaarmannen: Van Clapton tot Sheeran Ed Struijlaart met Gitaarmannen: Van Clapton tot Sheeran Ed Struijlaart met Gitaarmannen: Van Clapton tot Sheeran Ed Struijlaart met Gitaarmannen: Van Clapton tot Sheeran

Ed Struijlaart

Gitaarmannen: Van Claptop tot Sheeran do 29 nov | 20:15 uur Muziek | Eleq Theaterzaal € 18,00

Weer kaarten beschikbaar!
Wegens succes verplaatst van het DYKA Vestzaktheater naar de Eleq Theaterzaal waardoor er weer kaarten beschikbaar zijn.
Reeds gereserveerde tickets blijven geldig.
Vrij zit. Geen plaats keuze.

Toen Ed op zijn negende Eric Clapton op de televisie zag wist hij twee dingen zeker: Ik wil zo'n baard en ik wil zo'n gitaar. Voor de baard moest hij nog even geduld hebben, maar vanaf dat moment is de gitaar zijn leven gaan bepalen. Tijdens zijn eerste theatervoorstelling 'Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ brengt Struijlaart een ode aan de gitaar en aan zijn helden. Van de ‘Crossroads’ van Robert Johnson naar het ‘Seattle’ van Jimi Hendrix. Waarom is Clapton's unplugged optreden zo legendarisch en waarom weet Ed Sheeran in zijn eentje, alleen gewapend met een akoestische gitaar en een loopstation, avond aan avond Wembley uit te verkopen? Waarom is de gitaar anno 2018 nog steeds bepalend in de popmuziek? Dit alles en meer in ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’.

(c) William Rutten

€ 18,00 Kaarten bestellen